1057 дней назадАноним

Тато помер в 2019 році, але до цього в 2011 році він писав заяву на отримання спадщини від своєїї мами яка померла в 2003 рокі і був прописаний в неприватизовпному її будинку, але прово власності не отримав то чи може його дружина отримати його частину спадку

~= А Д В О К А Т =~

Не може.

Може, якщо будуть докази, що спадщина належала померлій матері чоловіка на праві власності. Приватні будинки не приватизуються, або доведеться визнавати право власності у судовому порядку.

~= А Д В О К А Т =~

Пропущено термін на прийняття спадщини як батьком, так і його дружиною після його смерті без поважних причин - тому не може. Тим більше - визнавати право власності давно померлих родичів у судовому порядку, якщо не був там ніхто навіть прописаний (скоріш за все так і було і інших даних не вбачається).

Аноним

балаушко! автор пишет і був прописаний!!!!!!!!!!!!!! Т.е. отец принял наследство фактически!!! Дальше - жена проживала в доме на момент смерти отца? или кто-то из детей? они тоже фактически принимают наследство. Если нет документов на дом - принятие наследства решается через суд, ничего страшного.

При написании ответа используется разметка Markdown.