1004 дня назадАноним

У цивільній справі відбувся відвід судді. Новий суддя вирішив почати слухати справу відразу "по суті". Минулий суддя укладав ухвали про недолучення доказів, але вони є у справі. Новий суддя ці докази врахує, чи їх слід знову додати (продублювати) з відповідним клопотанням? Дублювати важко, бо справа слухається давно і подібних доказів (типу, офіційно не долучених минулим складом суду у матеріалах справи дуже багато... Як бути, щоб докази було враховано при винесенні судового рішення...

Доброго дня. Якщо докази є у справі, то дублювати їх не потрібно. На стадії розгляду по суті докази вже не подаються. Подані до суду докази повинні бути враховані суддею, який розглядає справу.

~= А Д В О К А Т =~

Докази то є у справі, але ж вони ухвалами суду вже були визнані такими, що не підлягають долученню (тобто не підлягають врахуванню і розгляду теж!) і ці ухвали чинні, бо ніким не скасовані. За таких обставин (без скасування тих "відмовних" ухвал попереднього судді чи складу суду) - ці докази знову не будуть враховані "новим" складом суду, поки не будуть скасовані ті ухвали суду, що не були оскаржені в апеляційному порядку (при умові що вони підлягають індивідуальному оскарженню або не підлягають - потрібно розбиратись окремо). Тобто з деталями вказаного процесу в цілому теж потрібно розбиратись індивідуально (грамотно протидіяти), оскільки можливі різні варіанти розвитку подальших оцінок судом.

Аноним (автор вопроса)

2 відпопіді фахівців, але різні. "Подані до суду докази повинні бути враховані суддею" чи "ці докази знову не будуть враховані "новим" складом суду"?.. Як бути?

~= А Д В О К А Т =~

Поживете і побачите - хто був правий...

Аноним (автор вопроса)

http://42yurista.com/p/10395/
Питання було: "Як бути, щоб докази було враховано при винесенні судового рішення?"
"Поживете і побачите" - це не консультація...

При написании ответа используется разметка Markdown.