921 день назадОлександра

Доброго дня шановні юристи. Маю таке питання до вас. Чоловік не працює офіційно, неофіційно має власне СТО. Розлучені два роки. Виконавчий лист отримала два роки тому та подала до виконавчої служби. За два роки було три платежі по аліментам. Далі тільки погрози від колишнього чоловіка забрати заяву. Державний виконавець тим часом за два роки не сплати аліментів не вніс в базу даних боржників мого колишнього чоловіка і той спокійно керує авто, ходить на полювання, продає землю в межах міста. Після моїх особисто розмов з державних виконавцем лише потім було внесено в базу даних боржників, винесено постанови на арешт майна якого вже немає. Далі держ виконавець спілкуватися відмовляється, кидає слухавку в робочий час. Аліменти не платяться. І держ виконавець говорить що зробив все що потрібно, тобто вніс в реєстр боржників і більше робити нічого не збирається. Чи правомірні такі дії державного виконавця? Чи на цьому завершуються дії державного виконавця? На внесенні до списку боржників.

рішення дії/бедіяльність державного виконавця можуть бути оскаржені вами до вищестоящого начальства або суду. Раджу спочатку піти на прийом до начальника ДВС і все йому розповісти і надати заяву відповідну.

також можете скаргу написати на виконавця до територіального управління юстиції. Там справи по аліментах тримають більш-менш на контролі.

При написании ответа используется разметка Markdown.