4072 дня назадАноним

Вышел из подъезда.Немного прошёл. Остановил патруль.Обыскали и ничего не нашли.Но рядом под машиной,нашли пакованчик конопли.Мне вменяют его.Пришлось сказать,что моё(нашёл и при виде их скинул).Что мне могут вминить?

Андрій Анатолійович

Так працівники ППС Вас змусили так сказати, чи це, дійсно, так і було?! Тепер, кримінальна відповідальність і позбавлення волі на строк до 3 років, що передбачає санкція статі 309 КК України, судимість і всі її наслідки.

Аноним (автор вопроса)

пРИСЛАЛИ ПО ПОЧТЕ:притягнули до адміністративної відповідальності за ст.44КУпАП України. Но печать на решении стоит "ДЛЯ ПАКЕТІВ" Это как? И после того не каких решений не приходило.Как это воспринимать?

Аноним (автор вопроса)

Пожалуйста ответьте!!

Заплатите штраф и забудьте. На Вас просто сделали показатель по определенному виду админправонарушений.

Андрій Анатолійович

Ну, тоді Вам, дійсно пощастило. Вас притягнули до адміністративної відповідальності, а не до кримінальної. Будете носити з собою більше наркотичних засобів, притягнуть до кримінальної відповідальності. Вас повинні були зобов'язати сплатити штраф (скоріше всього), що передбачає санкція ст. 44 КУпАП.

Аноним

Дело в том ,что не какой штраф так и не назначили.Как его должны вручить?Заказным письмом?По почте?Или нужно идти в суд или куда там ещё?

Стаття 44. Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах

Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах -

тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Особа, що добровільно здала наркотичні засоби або психотропні речовини, які були у неї в невеликих розмірах і які вона виробила, виготовила, придбала, зберігала, перевозила, пересилала без мети збуту, звільняється від адміністративної відповідальності за дії, передбачені цією статтею.

Примітка. Невеликий розмір наркотичних засобів та психотропних речовин визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, спільно з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу.

http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/80731-10/print1361269596429359

ст. 44 рассматривает суд, материалы направили в суд, должны будут прислать повестку

Стаття 221. Районні, районні у місті, міські чи міськрайонні суди (судді)

 Судді районних,  районних  у місті,  міських чи міськрайонних судів  розглядають  справи  про  адміністративні   правопорушення, передбачені ......частиною першою статті 44......

Вам прислали только протокол, а не решение.

Аноним

там написано ПОСТАНОВА ПРО ВІДМОВУ В ПОРУШЕННІ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ........ ПРИТЯГНУТИ ДО АДМІН.ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПО 44. и всё.Никакой сумы на оплату ни каких чеков и ничего больше не приходило.Я не против штрафа.Но сколько и куда платить я не знаю.Прошёл уже почти год.

Аноним

И не каких повесток в суд не приходило

узнайте в канцелярии суда информацию о рассмотрении дела

При написании ответа используется разметка Markdown.