4055 дней назадМаксим

Наше предприятие взяли у гос-ва в аренду. Как говорится новая метла по новому метет. Зароботок упал в 5-ть раз к тому же по моей специальности работы нет, заставляют выполнять другую. Как мне правильно оформить "Отказ от работы... в связи с существенным изменением труда" и как будут начисляться выплаты на бирже труда?

Якщо Ви бажаєте звільнитися за власним бажанням, Вам необхідно зазначити в заяві, що Ви просити звільнити Вас з _ (дата) за власним бажанням на підставі частини 3 ст.38 Кодексу Законів про працю України у звязку з невиконанням роботодавцем умов трудового договору - доручення виконання Вам роботи ___ (за якою спеціальністю), за якою не укладався трудовий договір.З розміром допомоги по безробіттю Ви зможете ознайомитися в Законі України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття"- статті 22-23 Закону (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1533-14).

Юстиніан

Здравствуйте, вот что я могу сказать по Вашим вопросам:

1) законодавством про працю не передбачена форма відмови (незгоди)працівника продовжувати роботу в нових умовах. Проте можлива письмова заява працівника, що він відмовляється продовжувати роботу у зв'язку із зміною істотних умов праці.

2)Що ж до біржі праці, то, відповідно до Положень щодо застосування Закону України «Про зайнятість населення», затверджених постановою КМУ від 27.04.98 р. №578, а саме пункту 22, громадяни, які звернулися до центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні після розірвання трудового договору з власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом на підставі п. 6 ст. 36 КЗпП і яким виплачується вихідна допомога відповідно до статті 44 КЗпП, визнаються безробітними з восьмого дня після реєстрації у центрі зайнятості як такі, що шукають роботу. При цьому виплата допомоги з безробіття їм відкладається на строк до трьох місяців (пп. «а» п. 2 ст. 30 Закону України від 01.03.91 р. №803-XII «Про зайнятість населення»).

Юстиніан

Прошу извинения следующие "При цьому виплата допомоги з безробіття їм відкладається на строк до трьох місяців (пп. «а» п. 2 ст. 30 Закону України від 01.03.91 р. №803-XII «Про зайнятість населення»)." втратило свою чинність

Аноним

подскажите образец заявления на увольнения по ст.36.6.Как правильно сформулировать его?

При написании ответа используется разметка Markdown.