4003 дня назадАноним

Доброго дня. Маю писати заяву до начальника ДВС про примусове виконання рішення суду (повернення мені від боржника кілька тисяч гривень). як додаток до такої заяви - маю дати виконавчий лист.

Є 2 запитання: 1. чи варто, як додаток мені написати номер мого особистого рахунку, на якій слід повернути ці гроші? 2. якщо я знаю, що боржник не працює, проте займається "халтурами" - будує щось людям, ремонтує, штукатурить, утеплює будинки тощо - то я повинен про це повідомити у додатку до моєї заяви у ДВС?

Дуже вдячний Вам за відповіді

Вы заинтересованы в получении долга, поэтому лучше писать все что знаете

Да, указывайте всю известную информацию

Неизвестный

Рахунок вказувати необовязково. Даний реквізит буде потрібен лише після того як кошти надійдуть на розрахунковий рахунок ДВС. З приводу "халтур" - даний факт ДВС перевірятися не буде, стягнення можуть проводитись лише з офіційних джерел доходів. В заяві необхідно вказувати відомості які можуть прискорити виконання рішення суду: ІДН боржника, відомості щодо відомих Вам відкритих рахунків у фінансових установах, відомості щодо належного боржнику майна (зареєстрованого за боржником). Одночасно в заяві раджу просити накладення арешту та заборони відчуження на все належне боржнику майно. В подальшому звернутися з заявою про обмеження виїзду боржника з України.

Аноним (автор вопроса)

Дякую за таку грунтовну відповідь.

Ви написали " В подальшому звернутися з заявою про обмеження виїзду боржника з України. " - до кого я маю написати таку заяву? і коли саме?

Дякую за відповідь

В судебном порядке, т.е. исполнитель может обратится в суд или Вы.

При написании ответа используется разметка Markdown.