3971 день назадАноним

Чи є відповідальність за погрозу фізичною розправою в законодавстві країни?

Аноним

Реально дуже важко довести факт погрози при нашому законодавстві. Тому й поліція починає діяти тільки тоді, коли погроза будет приведена в дію. Але життя людини вже не повернеш.

Аноним

Добрий день. Моя дружина працювала в продуктовому магазині більше п'яти років, останні два роки їм не робили ревізію. Ось недавно їм зробили ревізію (ревізія була з явними порушеннями переоблік писали неповнолітні онуки, діти та власниця магазину потім коли були зроблені всі записи вони віддалилися для проведення розрахунків продавці не були допущені, їм вийшли і оголосили про факт недостачі) і вийшла недостача на суму в 500 000. Тепер господарі почали погрожувати фізичною розправою (приїжджали додому, є аудіозапис розмови) і вимагають щоб ми переписали своє майно. Звернувся з заявою до поліції. В поліції моя звернення перекрутили з ніг на голову мої показання а саме що погрожували мені та моїй родині в дома.Це що тепер приватна власність є громадським місцем? Людина яка погрожувала є депутатом місцевої влади. Мою справу розглянули и надіслали листа що відповідно до статті 173 КУпАП не підлягає до внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та досудовому розслідуваню. Що мені робити?

Аноним

Доброго дня,на моїй роботі взяли керівнака,яка розізлилася на мене що я брала відпустку за свій рахунок і поскаржилася своєму мужу,а той всім розказує що вбє мене чи переїде машиною,чи можу я звернутися до поліції,дякую

Аноним

Можете в том случае если есть РЕАЛЬНАЯ угроза. Если просто разговоры - свободны.

Аноним

мені погрожують :тварь,я оболью твою рожу кислотой,а адрес твой я знаю.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно звертатись в поліцію (іншого офіційного варіанту нема), а також предприйняти міри особистої безпеки (знайти хто погрожує та повідомити про нього поліції, не ходити в однині по вулицях та частіше оглядатись, проявляти обережність при заходженні "за кути" будов, в парки-"зеленки", не гуляти в темну пору доби та у віддалених "глухих" місцях; навчитись практично застосовувати та мати з собою засоби індивідуального активного захисту - хоча б газовий балончик). А ще краще не створювати ситуацій, коли б хтось бажав подібне робити.

Аноним

Доброго дня мені погрожує колишній чоловік що робити чекати поки побє чи покплічить неможе прийняти те що я його розлюбила і не хочу далі з ним жити в нас двоє дітей які на всн це дивляться і теж боються за мене

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібна допомога адвоката, якщо бажаєте вирішити всі ці проблеми делікатно-радикально та в правовому полі. Звертайтесь персонально на ел.пошту з профілю.

Света

МенипогрожувалифизичноюрозправоюпереидутебеМосквичемстарадебилкаякенаказанняповиннапонестиданаособа

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібна допомога адвоката, якщо бажаєте вирішити всі ці проблеми делікатно-радикально та в правовому полі. Звертайтесь персонально на ел.пошту з профілю.

Аноним

Доброго дня а що буде якщо я погрожував людині побитямза те що вона в мене вкрала куплену річ а вона написала заяву

Аноним

Откуда знаете что написано заявление? Со слов гражданина? За угрозу побить ничего не будет - только угрозы привлечь и посадить. Будут последствия - пишите встречное заявление о краже.

~= А Д В О К А Т =~

Угрозу побить - можно расценивать по разному. Существует уголовная ответственность за угрозу убийства. А это могут бить различные интерпритации: завалить, оторвать ноги, голову, придушить и пр. Так что это всё оценочные показатели.

christy walton

Ищете ссуду для консолидации долга, необеспеченные ссуды, бизнес-ссуды, ипотечные ссуды, автокредиты, студенческие ссуды, личные ссуды, венчурный капитал и т. Д.! Я частный кредитор, предоставляю ссуды компаниям и физическим лицам с низкими процентными ставками и разумной процентной ставкой 2%. Электронная почта: christywalton355@gmail.com

Аноним

Добрий вечір як шо погрози є на телефоні но нічого не зроблино просто погрози на емоціях після сказаного дружиною шо вона ізмінила і то всьо було на імоція.Чи є це покаранням законом

При написании ответа используется разметка Markdown.