3969 дней назадАноним

Добрий вечір! скажіть будьласка як забрати заяву з міліції по ст 296 побиття групою осіб середня важкість побоїв, і взагалі можливо це без штрафів? Дякую!

іван

в мене вкрали телефон я написав заяву !! хлопців які вкрали злапала міліція !! їхні друзі прийшли і відали телефон і просят щоб забрати заяву я згідний я до них не маю притензій но слідча приписує мені статю по дачі ложних показаній !!

напишите заявление, что причиненный ущерб возмещен, претензий к виновным не имеете, просите строго не наказывать. Забрать заявление нельзя, можно примириться

Аноним

Чи можна забрати заяву з поліції після побиття гроупою осіб,вони компенсували витрати на лікарню

~= А Д В О К А Т =~

Офіційно можна лише заключити з ними "угоду про примирення", але лише після пред'явлення слідчим поліції їм підозри і тоді все одно буде над ними суд, який може врахувати це та присудити їм покарання з відстрочкою виконання ("умовний" термін).

Інший варіант - це щоб слідство само закрило справу за відсутністю складу злочину. Але тоді Вам треба довести що ніякої бійки не було, а Ваші попередні покази, заяви були неправдиві. Та тоді Вас самого можуть притягти до криміналу за неправдиві покази слідству. Ось таке замкнуте коло. Без участі слідчого, наглядаючого прокурора та судді таке питання не вирішити.

Аноним

Я написав заяву бо мене побили чи можна її забрати протягом 3х днів

~= А Д В О К А Т =~

Ні, все не так просто. Вам потрібен адвокат. Звертайтесь для конфіденційного діалогу.

Аноним

Я набив людину мeнуло 3 дні заяву нeподали вони млжуть написати чeрeз 7 днів іі приймуть

~= А Д В О К А Т =~

Можуть навіть за більший термін - протягом строку притягнення до кримінальної відповідальності, який є від 2 років і більше для різних злочинів.

Аноним

ми з другом побили одного чоловіка він написав заяву і тепер хоче за ие щоб забрав заяву грошей ?що зробити у цьому випадку і чи є надія що він напише заяву ще раз і знову захоче грошей?

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібен адвокат. Просто так "забрати" заяву ніхто не зможе. Щоб все було у правовому полі необхідно розробити відповідний алгоритм правильних дій. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним

Сестру 15років в гуртожитку побила дівчина(конфлікт вирішили, побоїв нема) сестра пішла в міліцію і змусили написати заяву!! Зараз викликають батьків але вони не мають змоги приїхати Чи може старша сестра (23роки)бути замість батьків щоб забрати ту заяву чи тільки з батьками можна?

~= А Д В О К А Т =~

Тільки з батьками, сестра не є законний представник при живих батьках.

Аноним

Мені розбили скло у машині написав заяву тепер хочу забрати

Аноним

Я побив чоловіка.що мені буде

Аноним

Написав заяву що мене побили і за 2 дня забрав побої зійшли все нормально.. чи може бути який штраф що я написав і забрав заяву??

Заяви не забираються, штраф не передбачено.

~= А Д В О К А Т =~

Але ж автор питання ЗАБРАВ її !

Вас немає за що наказувати, це не ви, а поліція поступає незаконно, не краще чим міліція до "рехворми". Все стає на свої "старі" місця...

Аноним

як відкликати заяву до поліції

~= А Д В О К А Т =~

Звертайтесь персонально на ел.пошту з профілю - це конфіденційна розмова.

Заяви з поліції не відкликаються.

Р М

ПУсть хлопци =-друзья мелких воров еще денег дадут -за моральный ущерб ваш. ЧТо дергаетесь- они виноваты сами. Попали черти.

Аноним

За який термін ця процедура може скінчитись ? Мене побили, але і в них є тілесні. В мене є експертиза, але я її слідчому не показував. Хочу примиритися і на цему все... не хочу ні грошей , нічого. Про це слідчому повідомив.

Аноним

мене побили але вже вирішили чи можу я забрати заяву з поліції

~= А Д В О К А Т =~

Звертайтесь персонально (треба "поділитись"...)

Аноним

На мене склали адмін протокол за психологічне насильство в сімі була також написана заява за суд 420 гр+ штраф чи можна забрати заяву шоб не було суда і не тратити грошей?????

Антон

Написав заяву на щот психологічного насилля, (вирішили пізніше все так, і дійшли примирення).Хоть там і було фізичне ще, но в заяві напевне переписуючи мою, поліція не вказала фізичне,,так як на той момент написання нічого не було. Прийшов у міліцію забрати не віддають. Кажуть тільки суд. Чи можна забрати і згідно якому закону?

Аноним

Якщо я написала заяву на людину ,про крадіжку , а тепер людина повернула, мені кошти ,чи можу я забрати заяву , я нехочу людині портити життя , і у нього тільки вийшов умовний строк((( якщо я заберу заяву його не посадять????

Не можна забрати заяву, можна примиритись, тоді буде закрите кримінальне провадження.

Аноним

В який срок можна забрать заяву з міліціі. Чи можна це зробити в телефон ному режимі?

Доброго дня. Подані заяви не забираються.

Аноним

Якщо заява була написана про крадіжку а телефон повернули (підкинули)таємно що робити з заявою?

~= А Д В О К А Т =~

Прийняти з цього приводу вам рішення згідно вашого вільного волевиявлення... При чому тут юристи? Це те саме, як вирішити, наприклад: снідати вам зранку чи обійтись без сніданку...

Аноним

А як що я написав заяву на побиття не відомими особами і їх поліція ще не найшла і хочу забрати заяву як її можна забрать

~= А Д В О К А Т =~

Ніяк. Хай собі "висить" в поліції нерозкритий злочин - вам то що?

Аноним

Просто я вже більше часу провожу в поліції ніж нароботі

~= А Д В О К А Т =~

Нічого, є ймовірність, що якщо поліція вирішить свої "фінансові" питання з підозрюваними особами, то перестане цікавитись справою взагалі.

Аноним

Чи можна забрати зараз заяву з міліції,яка була написана ще в липні 2020?

freelawer

Зверніться безпосередньо до слідчого

Аноним

Я взяла у мамы деньги без проса, она подумала что это кража, я несовершеннолетняя, она хочет забрать заяву, можно ли это сделать?

~= А Д В О К А Т =~

Можно, но "осторожно", так как уже маму могут обвинить в заведомо неправдивом сообщении о преступлении. Для детализации обращайтесь в личку.

Аноним

в нас вкрали гроші почалось розслідуваня але та людина призналась і я тепер хочу щоб забрати заяву бо дойшли виводу що людина буде віддавати кожного місяця певну суму чи можу забрати заяву

Аноним

Якщо подав заяву про тілесні ушкодження але не зявився до поліції що буде?

vytotecdubaipills

+971551624914 Cytotec Available In Dubai Abortion Pills people › cytotec-a-1749947 cytotec pills dubai

BUY CYTOTEC +971551624914 IN DUBAI/ABU DHABI ABORTION... Buy Cytotec Pills And M. ABORTION PILLS FOR SALE IN KUWAIT+277\8

What you must know before buying abortion pills in Dubai+971551624914 abortion-pills-i... cytotec pills dubai from americanhospitalbangalore.com

+971551624914 The safe abortion pills that are recommended for use in inducing abortions during this period are a set of two pills, Mifepristone and

Abortion Pills Available in Dubai +971551624914

Abortion Pills Available in dubai +971551624914 we are providing cytotec 200mg abortion pill in dubai,uae. Medication abortion offers an alternative to Surgical Abortion for women .

COST OF CYTOTEC PILLS IN DUBAI +971551624914 We sell original abortion medicine which includes: Cytotec 200mcg (Misoprostol), Mifepristone, Mifegest-kit, Misoclear, Emergency contraceptive pills, Morning .

Аноним

Я купляв аккаунт на olx, та мені його спочатку не давали, а потім дали, як забрати заяву

При написании ответа используется разметка Markdown.