3892 дня назадАноним

Здравствуйте!Мой сын должен пойти в этом году в школу,он род.27.02.2007 и ему ужеесть 6 лет.Но он очень плохо говорит и я не хочу отдавать его в школу до следующего года.Могу я его оставить в садике еще на год?

Анастасия

Так, для зарахування до школи Ви повинні пройти медичний огляд, у тому числі психолога, який може надати висновок, що дитина до школи ще не готова.

Можете. ч.3 ст. 36 Закону України "Про освіту" : 3. Навчання у середній загальноосвітній школі починається з шести- або семирічного віку. Есть Лист МОНмолодьспорт №1/9-552 від 21.07.11 року где сказано Міністерство звертає увагу щодо терміну перебування дітей, які досягли шестирічного віку у дошкільних навчальних закладах та порядку формування вікових груп на наступний навчальний рік. Так відповідно до п.1 ст. 12 Закону Україну "Про дошкільну освіту" право на перебування у дошкільних навчальних закладах гарантовано дітям віком від двох місяців до шести (семи) років. Діти, яким станом на 1 вересня поточного року виповнюється 6 років, мають право за бажанням батьків перебувати в дошкільних навчальних закладах до 7 років.

При написании ответа используется разметка Markdown.