3838 дней назадТетяна

Доброго дня. Маю до вас запитання з галузі поділу майна. Після смерті батька моя мама отримала спадщину у вигляді 1/3 житлового будинку. Другим співвласником є друга дружина батька. Ми подали в суд на виділення частки в натурі, і судом було ухвалено варіант поділу, згідно з яким можна було поділити будинок на два незалежних житлових будинки з окремими входами. Дружина подала на апеляцію, в заяві посилалася на те, що її такий варіант не влаштовує, проте свого варіанту не запропонувала. В результаті апеляційний суд відмінив прийняте попередньо рішення, але взамін не ухвалив іншого. У розгляді касаційної скарги було відмовлено. Які подальші кроки потрібно робити, щоб отримати фактично своє майно, або компенсацію за нього по ринковій вартості. Зараз ми є фактично співвласниками, але проживає там дружина діда, ділити майно добровільно не хоче, і платити за нашу частку також. Проживання разом є неможливим. Дякую за відповідь.

Можете обратиться в суд с заявлением о компенсации вашей части, но из описанного вами выше не очень понятно какое решение приняла апелляция.

Если хотите,скидывайте материалы мне на почту, я посмотрю и подскажу вам

mariannamelenko@gmail.com

Укажите хотя бы основания, на которые ссылался апелляционный суд в своем решении.

определите порядок пользования, после чего закройте вашу часть от нее... если взломает, то подавайте в суд на компенсацию...

При написании ответа используется разметка Markdown.