3827 дней назадАноним

Я працюю майстром виробничого навчання. Написала заяву на звільнення за власним бажанням, але керівництво не хоче звільняти, мотивуючи тим, що в середені навчального процесу не можуть мене звільнити, поки не знайдуть заміну. А пошук нового майстра може затягтися на довго. Вони аргументують своє рішенням якимось положенням (чи наказом), але яким саме-не говорили. Хочу дізнатися,чи дійсно є таке положеня, що унеможливлює звільнення пед. працівника в середені навчального року.Та що про це говорить законодавство?Підкажіть,будь ласка!

Сергей Васильев

Дії керівництва неправомірні.

Аноним (автор вопроса)

А на що можна мені посилатися?Дякую!

Сергій (098)150-41-47

Єдине зауваження - звільнення з посади педагогічних працівників державного та комунального загальноосвітнього навчального закладу здійснюється відповідним органом управління освітою за поданням керівника загальноосвітнього навчального закладу.

Аноним (автор вопроса)

а що стосується професіонально-технічного навчального закладу?Тобто я розумію,що звільнятися я можу на загальних підставах, ніяких вийнятків,як пед. працівнику немає?

Сергій (098)150-41-47

В ПТНЗ працівника, зокрема, педагогічного, звільняє керівник. Спеціальних підстав немає. Звільнення - на підставах, передбачених КЗпП України.

При написании ответа используется разметка Markdown.