3809 дней назадАртём

Ситуация такая. Мне нужно сделать загран.паспорт. С военкоматом проблем нет, военный билет имеется.

Но. На меня подан гражданский иск в суд - жена подала на развод. Развестись мы оба согласны, просто она не хочет меня видеть, и поэтому делает это через суд, чтобы нас развели из-за неявки ответчика.

Могу ли я подавать документы на загранпаспорт, и каковы шансы, что его сделают? Т.е. может ли паспортный стол отклонить заявку из-за имеющегося на меня гражданского иска?

Если делать паспорт через фирму, что безусловно дороже - то опять таки, будет ли мешать данный иск?

Большое спасибо за ответ.

Підстави для відмови у наданні послуги

обізнаність з відомостями, що становлять державну таємницю, - до закінчення строку, встановленого Законом України "Про державну таємницю" (у разі виїзду за кордон на постійне проживання); діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконані обов'язання, - до виконання обов'язань або розв'язання спору за погодженням сторін у передбачених законом випадках, чи забезпечення зобов'язань заставою, якщо інше не передбачено міжнародним договором України; порушено кримінальну справу, - до закінчення провадження у справі; засудження за вчинення злочину, - до відбуття покарання або звільнення від покарання; ухилення від виконання зобов'язань, покладених на нього судовим рішенням, рішенням іншого органу (посадової особи), - до виконання зобов'язань; свідоме сповіщення про себе неправдиві відомості, - до з'ясування причин і наслідків подання неправдивих відомостей; підлягає призову на строкову військову службу, - до вирішення питання про відстрочку від призову; щодо громадянина подано цивільний позов до суду, - до закінчення провадження у справі; перебування під адміністративним наглядом органів внутрішніх справ, - до припинення нагляду.

При написании ответа используется разметка Markdown.