3801 день назадАноним

я заканчиваю инженерно-педагогическую академию спец. комп.техн. на каких предприятиях я могу отработать, только гос? и только напрямую с комп. технолоиями

Сергій (098)150-41-47

Якщо Ви навчалися за державним замовленням, то Ви працевлаштовуєтеся на підставі направлення на роботу відповідно до угоди, укладеної між замовником, керівником вищого навчального закладу та Вами.

Аноним (автор вопроса)

мне сказали можно самой найти, можно в часную фирму офицыально? и насколько должность должна соответствовать спецыальности полученой на бюджете

Такой вопрос Вы должны задать деканату. Они в конце будут принимать документы и давать Вам направление.

Сергій (098)150-41-47

Якщо у Вас немає жодних угод на Ваше навчання із державними організаціями за державним замовленням, то навіть, якщо Ви навчалися за рахунок бюджету, то Ви маєте право самостійно працевлаштуватися і Ваше право обирати - працювати за спеціальністю, одержаної у ВНЗ, чи за іншою спеціальністю, де Ви знайдете вакансію.

Аноним (автор вопроса)

григорий, спс за ответ, но если я сама не найду, то буду преподавать в пту в пгт

Сергій (098)150-41-47

Я розумію складнощі, з яким стикаються молоді спеціалісти (сам був в такому положенні:))). Проте, Ви можете вже зараз починати пошук потенційного роботодавця. Не все одразу. Звичайно зарплата необхідна, але досвід також має значення. Почніть із сайтів, які пропонують роботу.

При написании ответа используется разметка Markdown.