3806 дней назадАноним

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка через який термін згідно закону пишеться заява про те щоб відслідкували пропавшого за розташуванням мобільного телефону. Справа в тому, що ми повідомили міліцію про те що пропала людина в пятницю (29.11.13), в той же день прийняли від нас заяву про зникнення людини і розпочали пошуки, але на прохання відслідкувати за розташуванням мобільного телефону відповіли, що потрібно чекати аж до понеділка (02.12.13). На питання: "Чому так довго?" відповіли, що такий порядок. Чи легітимні дії працівників міліції? І коли згідно закону маємо право звернутися з даним проханням?

Если у вас возникло подозрение, что ваш близкий или знакомый пропал без вести, сразу обращайтесь в милицию. Уже давно не обязательно ждать трех дней, как раньше, вы можете написать заявление в тот же день. Можете прийти лично или сообщить об этом по телефону — в любом случае ваша информация будет зарегистрирована, сразу же начнутся соответствующие розыскные мероприятия. В уголовном розыске есть отделение, которое и занимается розыском пропавших без вести. Если со стороны правоохранительных органов идет ничем не объяснимая задержка, обращайтесь в прокуратуру, чтобы их поторопили.

ІВАН

У МЕНЕ ПРОПАВ БЕЗВЕСИІ ДРУГ УЖЕ 6 СУТОК

Сергій (098)150-41-47

Дивіться відповідь вище.

Аноним

шо робити якшо пропала людина,нема 2 сутки в лікарнях нема,в моргах нема,і шо мені робити я в шоці (((((((((((((((((((

юлия

Уже неделя,как о моей матери ничего не слышно (она злоупотребляет алкоголем),никто о ней ничего не слышал.Что мне делать?

Аноним

ПРОПАВ МИЙ САША ВЖЕ 7ДНИВ ЩО РОБИТИ

Мар'яна

Увага !!! Пропала жінка !!!

78 років Сьогодні(16.02) в 10 ранку Вийшла з хати(вул. Пасічна 85) І не повернулась В коричневій дублянці, в білій шапці і чорних штатах. Худа, сутула,трясеться ліва рука. Має склероз і дуже поганий зір. Коротке волосся коричнево-червоного кольору. Якщо хтось має якусь інформацію Пишіть або дзвоніть 0937598671 Фото нажаль не маємо

При написании ответа используется разметка Markdown.