3782 дня назадАноним

Добрий день. Мене хочуть оформити на роботу по цивільно-правовій угоді. 1.Чому не записується це в трудову книжку? 2.Чи вважається це стажем? 3.Де він відобразиться??? 4. Чи можна, при цьому, стояти на біржі праці??? Зараннє дякую!

Валентина

Доброго дня! У мене така ситуація: Підприємець орендує автомобіль. Чи може підприємець оформити договір надання послуг (цивільно-правовий договір) на надання послуг перевезення вантажу(цим орендованим автомобілем)? Якщо так, то в договорі вказувати "автомобіль Замовника"?

~= А Д В О К А Т =~

Текст договору (навіть будь-якого) потрібно індивідуально розробляти - все інше ШНЯГА і ні від чого не захистить.

Аноним

Підкажіть будь ласка чи можна подати на оформлення субсидії цивільно правовий договір і які терміни

а зачем вам его подавать куда то

Аноним

На отримання субсидії

Аноним

Чи доходи будуть автоматично в базі

на субсидию никаких договоров не требуется... разве что договор аренды , если просят субсидию на арендуемую квартиру

доходи автоматически будут брать с базы налоговой и пенсионного фонда

~= А Д В О К А Т =~

Ви просто всі суми доходів правильно назвіть (щоб вам потім не "пришили" зловживать державними "субсидіарними" коштами), а всі перевірки - роблять вони самі (чи вірять вам на слово - це їх проблема).

в заявке нет даже столбца для отображения дохода!!! просто указывается вид дохода и организация которая его выплачивает

Алла Підскажіть будь даска , я працювала по цивільно-правові угоді, по закінченню терміну угоди я можу стати на біржу і за чких умов

Підскажіть будь-ласка, я працювала по цивільно-правові угоді, по закінченню терміну угоди чи можу я стати на біржу і за яких умов

гражданско-правовой договор - это не трудовой договор и не трудовые отношения, поэтому его наличие или окончание не влияет на возможность стать на учет в центре занятости

~= А Д В О К А Т =~

Тобто - можете.

Аноним

Добрий день! я працюю по цивільно -правовому договору, мені в договорі не вказали ціну але прописали "За виконану роботу Замовник сплачує Виконавцеві її ціну згідно акта виконаних робіт." (дослівно з договору). Підскажіть буль ласка це правильно як мені прописали, чи повинно обов'язково вказуватися ціна?

advocate-ponomarev.kiev.ua

Це цивільно-правова угода, тобто сторони ТАК домовилися. Можливо, Ви визначаєте ціну виконаних робіт на момент їх приймання-передачі. Хоча відповідно до вимог цивільного законодавства, ціна договору є однією з суттєвих умов цивільно-правового договору.

Христина

Добрий день! Чи можна оформитись на біржу якщо працювала по договору підряду

~= А Д В О К А Т =~

Це теж саме що й трудові правовідносини у даному випадку.

Аноним

Хотя в принципе мне пофиг - можете и в своём репертуаре - ответить всегда найдётся что адекватно. А если буду действителльно когда либо не прав, то и всегда признаю это если действительно по делу, а не покуражиться.

менее минуты назадАноним http://42yurista.com/qa/99300/

Аноним

Я працюю по договору підряду! Ща мене платять податки! Маю я право встати на біржу? Так чи ні,? І які документи потрібно надати? Терміново!

Аноним

Я працюю по договору підряду! Ща мене платять податки! Маю я право встати на біржу? Так чи ні,? І які документи потрібно надати? Терміново!

если вы сейчас получаете деньги по договору цпу - то вы не можете стать на биржу. когда у вас закончится договор , тогда сможите встать на биржу , документы паспорт . код , трудовая книжка

Аноним

А за якою статтею потрібно звільнитись працюючи по договору підряду щоб встати на біржу . Тому що я звільнитись хочу.

Аноним

Довілку про дозоди необхідно брати?

по цпу вы не можете уволится , так это не трудовые отношения , это договор подряда . центр занятости как правило сам берет информацию от фискальных органов о вашем доходе

Аноним

А звільнити мене мабть право??,,

Аноним

До закіечення ткрміну договору?

вы должны расторгнуть договор, работа по цпу в трудовую книжку не вносится

Аноним

Дякую)

Аноним

я працював по трудові угоди 6мисяці яможу стать набиржу зарплата 8000тисяч .якщо можу то скильки я буду получать на биржи

обратитесь в центр занятости вам все посчитают и расскажут

Аноним

Доброго дня,я працюю по ЦПУ ,скажіть будь ласка ,за мене платяться якісьналоги? І ,як ЦПУ впливає на субсидію?

Елена

Ситуация : состояла на учёте в центре занятости, выяснилось ,что на этот период не была уволена по гражданско-правовому договору( не знала об этом), выплат от компании не было , есть ли выход ? (Центр занятости скорее всего хочет забрать деньги выплаченые ими обратно)

для початку, з*ясувати всі обставини, отримайте довідку ОК-5 в Пенсійному, з її змісту і виходити

Наталья

Добрый день! Возможно ли оформить договор ГПХ на ремонт и обслуживание станков на предприятии на год? И как будут происходить оплаты если ремонтные работы будут не систематического характера (т.е. по факту поломки)? Или лучше оформлять договор ГПХ если на предприятии уже случилась поломка станка и нужен человек для его ремонта? Просто в штате у нас не предусмотрен ремонтник станков, но иногда приходится прибегать к услугам специалиста.

як варіант, можливо зробити один договір, але прописати порядок виклику виконавця (подання заявки), порядок і строки прибуття виконавця для ремонту, строки сервісного обслуговування, кожен виклик "закривати" окремим актом і окремим періодичні послуги по сервісному облуговуванню (розділяти послуги на сервіс, раз на якийсь період і ремонт за заявками)

Аноним

Доброго дня! Я ФОП і працюю у магазині, чи можна на період моєі відпустки чи лікарняного взяти людину по ЦПУ? якщо ні, то де можливо прочитати підтвердження. дуже дякую

не можна договори цпк там, де мова йде не про кінцевий результат, а про процес виконання роботи... підтвердження, сукупність нормативки і є відповідні роз*яснення судів у таких спорах, правове обгрунтування готова готувати виключно в порядку платної консультації

Аноним

Я працював на держ.роботі 10 років і звільнився за власним бажанням.По цій статті на біржу можу стати через 3 міс. Чи можу я заключити договір ЦПХ на пару днів щоб стати відразу на біржу??

~= А Д В О К А Т =~

"ЦПХ" - це та ж сама "робота", сплата податків, лише "тимчасова". Тому біржа це "побачить" по податковій звітності та й ви "покажете" документальне підтвердження. Вимоги біржі (приблизно вказую, потрібно уточнити на самій "біржі") - працювати не менше півроку, а не "пару днів".

Ярослав

доброго дня , якщо я буду працювати по "Цивільно-правовий договір" я зможу отримувати субсидії?і що для цього потрібно?

Аноним

ОСББ я являюсь членом правления,но один раз в месяц выполняю обязанности бухгалтера. и мне платят вознаграждение. правильно ли это ?

~= А Д В О К А Т =~

Это возможно сделать законным при правильном оформлении, но не сам факт рассказать здесь, что просто "так есть".

Вікторія

Працював з 15.01 по 20.05.2019 року за договором ЦПХ заробітна плата менше мінімальної так прописано в договорі. Чи маю право на субсидію. оскільки прийшла відмова - середньомісячний дохід менший від мінімальної зарплати.

Аноним

Я стою на бирже,но мне пришла компенсация с предыдущей работы по Ц П договору,биржа мне сказала чтобы, я вернула деньги,што мне делать.

Аноним

Працювала по ЦПХ договір укладено з 1 липня по 31 грудня. З кінця жовтня пішла в дискретну відпустку. Чи можу я стати на біржу знаходячись в дикреті?

При написании ответа используется разметка Markdown.