3770 дней назадсергей

Їхав по одностороньому, дві смуги, права була зайнята оскільки там стояли припарковані автомобілі, їхав у крайній лівій. Попереду мене їхав ваз 12 моделі, ваз різко почав гальмувати і уходити в праву полосу, оскільки вона освободилась, в цей момент я побачив світло фар зустрічного автомобіля котрий їхав мені в лоб, у цей момент я почав різко гальмувати і уходити від лобового зіткнення, в оконцовці я заїхав вазові в жопу, а БМВ яке їхало під знак на зустріч залишилось не пошкоджене, мене оформили винним у дтп а водія бмв який на мою думку створив аварійну ситуацію відпустили виписали йому протокол шо він поїхав під знак і на цьому все закінчилось, даі сказали що потрібно було бити бмв, але ж я уходив від лобового, вважаю дану ситуацію не справидливою, скажіть будь ласка чи можу я на щоь розраховувати у суді????? так як ще й і світить вилучення посвідчння на 6 місяців???? дякую.

Юрий 050 328 26 03

Если Ваш вопртос будет крировать опытный в таких делах адвокат или юрист, то убедить судью о тм что Вы повинуясь инстинту самосохранения ударили не бмв которая летела на встречу, а жигуль который практически стоял, будет даже очень возможно.

вам можна клопотати провести експертизу (як ви мали діяти в такій ситуації).....якщо його не задовольнять можете замовити висновок незалежного експерта(який дасть відповідь як ви мали діяти в даній ситуації: врахувавши ці ваші пояснення, схему ДТП ....і т.д).... Тоді можливо шанси будуть. Рішення можете оскаржувати до апеляційного суду.

п. 12.3 ПДД "У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди". В данной ситуации единственный вариант - доказывать ,что при столкновении с БМВ последствия были бы значительнее, но я бы положительный исход дела не гарантировал, т.к. явное нарушение п .12.3 ПДД

сергей (автор вопроса)

Всім дякую, короче попав на рівному місці((((( З наступаючим всіх.

Подключайте страховую компанию, а свою придется ремонтировать за свои

При написании ответа используется разметка Markdown.