3733 дня назадАноним

навчаюсь на 1 курсі . На зимовій сесії не здав 1 залік. Викладач сказав здасиш після канікул. А після канікул зам.декана сказав писати заяву на відрахування,коли викладач каже,що непотрібно. Тоді зам.декана сказав написати заяву і не ставити число, щоб при першій можливості відрахувати.

Згідно з Наказом МОУ "Про затвердження Положення про порядок переведення, відрахування та поновлення студентів вищих закладів світи " 14. Студент може бути відрахований з вищого закладу освіти: - за власним бажанням; - у зв'язку з переведенням до іншого вищого закладу освіти; - за станом здоров'я на підставі висновку ЛКК; - за академічну неуспішність; - за порушення навчальної дисципліни і правил внутрішнього розпорядку вищого закладу освіти;

В вашому випадку умовою відрахування є "за академічну неуспішність", але згідно Положення «Про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах»
3.12.2.Семестровий контроль : "Студенти, які одержали під час сесії більше двох незадовільних оцінок, відраховуються з вищого навчального закладу."

"Студентам, які одержали під час сесії не більше двох незадовільних оцінок, дозволяється ліквідувати академзаборгованість до початку наступного семестру. Повторне складання екзаменів допускається не більше двох разів з кожної дисципліни: один раз викладачу, другий - комісії, яка створюється деканом факультету (завідувачем відділення)."

Ви маєте право на повторне складання заліку! Відрахувати Вас не мають права! Сативалдієв Рустам http://kompanion.biz/

При написании ответа используется разметка Markdown.