3701 день назадДмитрий

Я отримав повістку з"явитись у військомат на навчальні збори,але я доглядаю за особою похилого віку (оформлений в соцзабезі) ,чи маю я право відмовитись від військових навчальних зборів?

ірина

Син офіційно працює за кордоном. Він резервіст. Що йому зараз робити, коли немає можливості приїхати до дому.

~= А Д В О К А Т =~

"Військовий стан" - це не жарти. За невиконання вимог - може наступити кримінальна відповідальність і нікого не буде цікавити хто і де зараз знаходиться - це не поважна причина. Поважними можуть бути зовсім інші причини, але для їх вияснення потрібен персональний діалог з юристом. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

Аноним

Звичайно тут ніхто не жартує. Ситуація така, що він знаходиться у відрядженні в даний момент не в тій країні, що роботодавець і несе відповідальність за об'єкт великої вартості. І фізично не може поки що приїхати. Бо і там має велику відповідальність.

Аноним

прийшов штраф 238грн з воєнкомату і дата коли появитись а я був за кордоном на ту дату тільки приїхав маю дитину 1рік і 10 місяців питаня що робити ? і чи заберуть в армію?

При написании ответа используется разметка Markdown.