3685 дней назадАноним

Я ПРОЖИЛА В КРЫМУ ПОЧТИ 5 ЛЕТ РАБОТАЯ ИНОГДА ВЫЕЗЖАЯ НА УКРАИНУ ДОМОЙ КАК МНЕ ТЕПЕРЬ ПОЛУЧИТЬ ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО В КРЫМУ

Дмитро 0930686641

Перше, що потрібно отримати дозвіл на тимчасове проживання. Після одного року перебування на тер. росії він може отримати дозвіл на постійне проживання. Документи, які необхідно подати до федерального органу виконавчої влади: - заява про видачу дозволу на тимчасове проживання; - закордонний паспорт і його завірена копія; - 4 кольорові фотографії; - свідоцтво про народження; - копія міграційної карти; - повідомлення про прибуття; - результати обстежень з наркологічного, протитуберкульозного та шкірно-венерологічного диспансеру; - свідоцтва про освіту; - пенсійне посвідчення; - свідоцтво про шлюб;

Потім необхідно сплатити державне мито та надати необхідну квитанцію. Після подачі документів відповідь необхідно очікувати протягом 6 місяців. Заявник буде повідомлений навіть в разі відмови. Також щороку людина, яка отримала дозвіл, зобов'язаний надавати в ФМС повідомлення про підтвердження проживання в Російській Федерації і будь-який документ, що підтверджує доходи заявника з моменту отримання права на тимчасове проживання. Також необхідно стати на облік в податковому органі. Зверніть увагу!!! Заявник не повинен залишати територію РФ більш ніж на 6 місяців, виїжджати на постійне проживання в іноземну державу. Дозвіл анулюється, якщо іноземний громадянин не має після закінчення 3 років власної житлоплощі, притягувався більше двох разів до адміністративної відповідальності, засуджений за злочин або здійснює підтримку терористичних організацій.

Після спливу 1року ви можете подати такі документи для постійного проживання. - документи, що містять інформацію про громадянство та особистості суб’єкта; - документ, спрямований на підтвердження наявної нерухомості заявника на території нашої країни ; - дозвіл, що надає тимчасове право на знаходження в Росії та проживання тут; - фотографія (4 штуки) 3,5 на 4 сантиметри; - документи, що встановлюють особистість дітей заявника; - документ, що підтверджує, що сам суб’єкт і його родина не становлять небезпеки для оточуючих своїм станом здоров’я (немає хворих наркоманією, інфекційними хворобами, позначеними у затвердженому Урядом списку); - в тому випадку, якщо у суб’єкта є діти старше 14 років, вимагається їхня письмова, нотаріально завірена згода на проживання на території РФ; - сертифікат, який підтверджує, що серед членів сім’ї суб’єкта немає ВІЛ-інфікованих; документ, що підтверджує здатність суб’єкта утримувати свою сім’ю.

Крім цього, у пошуках відповіді на питання про те, як отримати посвідку на проживання в Росії, слід враховувати, що всі надані документи повинні мати російський переклад і бути завірені у нотаріуса.

При написании ответа используется разметка Markdown.