3662 дня назадНеизвестный

На практике имеет место ситуация, которая описана в законе Украины про мобилизацию, а именно, что не мобилизуются...

...зайняті постійним доглядом за особами, що його потребують, відповідно до законодавства України, в разі відсутності інших осіб, які можуть здійснювати такий догляд;

Но, каким образом этот факт может быть подтвержден в военкомате? Очевидно, нужны какие-то документы? Какие? (Для более конкретного понимания ситуации: внук ухаживает за 86-летней бабушкой, которая не может сама себя обслуживать. Остальные члены семьи по тем или иным причинам не в состоянии исполнять такие функции. Естественно, документально такая ситуация нигде пока зафиксирована не была).

Аноним

моєму чоловіку принесли повістку але він оформлений по догляду за 84 р перестарілою всі хто прописані в нас не проживають з нами і працюють на державній роботі. чи мають вони право взяти чоловіка по закону в АТО

Аноним

Оформлений по догляду за дідусем який потребує постійного стороннього догляду він живе з бабусею якій 75р чи буду мобілізований?

Аноним-2

Если у деда, нуждающегося в уходе, есть дети, которые могут за ним ухаживать (сын, дочь), то Вас могут мобилизовать.

Нотариус +38(044)3628779

В органы опеки можно обратиться оформить опеку.

Аноним

один син мати онко хвора 3група чи можуть мобілізувать в ато

Аноним

У мене питання,а хто вважається особами які можуть здійснювати догляд окрім мене це діти особи чи рідні чи якщо наприклад у випадку дід з бабусею старою також хворою діти бабусі а по догляду за дідусем я чи сусід наприклад близький як розуміти цей закон?

Анони

в нас 4 чоловыки - 2 хворих потребують догляду,я працюю,син оформлений по доргляду за батьком,як довести .що я працюю ы не можу вести догляд

Ірина

Чоловік є опікуном нашої дитини-інваліда, здійснює догляд за сином, отримує компенсацію по догляду за дитиною-інвалідом. Чи підлягає мобілізації

Аноним

батьки батько 1937 мати 1933 догляд за ними синь

Аноним

какой факт подтверждает необходимость постоянного догляду

Аноним-2

Довідка МСЕК, в которой записана группа инвалидности и есть фраза "Нуждается в постоянном постороннем уходе".

КРИСТИНА

что делать в одном доме приписание 14 человек но живет только свекровь свекор и брат мужа остальние живут одельно может ли муж взять опеку на парализованого отца а на мать пенсионерку..и что для етого нужно??

КРИСТИНА

в лично деле у военкомате написано что все они живут отдельно...помогите пожалоста

ЛАБА

Якщо доглядає внук . за інвалідом 1 групи з 1932року народження . Можуть дати відстрочку призовнику(внуку) на військову службу.

Аноним

в мене така сталася ситуація я я подогляду дідуся він без двох ніг обслужити себе він не може дідові 75років мама інвалід не може його доглядати,тато в мене помер а бабуся також старенька і я оформлений по догляду чи мають право забирати в армію

Аноним

Вище все написано. Не заберуть. Лише принесіть до військкомату усі документи. І читайте більше. І не лише тут

Аноним

що можна зробити коли не надають написати заяву на відстрочку я йду як подогляду за дідом він без двох ніг він не рухомий мама на групі не може заним доглядати бабушка також не може доглядати батька помер

~= А Д В О К А Т =~

Якщо не дають можливості здати заяву особисто та отримати відмітку про її прийом, то потрібно писати заяву (з всіма додатками - підтверджуючими документами) та відправляти її по пошті з "описом вкладення" та з "зворотнім повідомленням про вручення". Якщо і тоді будуть порушувати ваші права - можна звертатись до військової прокуратури та суду.

Аноним

чи вони мали право давати повистку на медогляд

Аноним

чи вони мали право давати повистку на медогляд

~= А Д В О К А Т =~

А що протизаконного в проходженні медогляду - звичайно мали право щодо військовозобов'язаного до 60-ти років, та якщо він не визнаний "не придатним" до служби взагалі.

Аноним

чи мають право давати повистку на медогляд якщо я йду по догляду діда

Аноним

Чи може внук оформити опікунство над дідом інвалідом першої групи чи заберуть в армію

Какие сейчас заботливые внуки пошли)) Опека устанавливается только над недееспособным лицом, если имеет место стойкое хроническое психическое заболевание по решению суда, а инвалид первой группы может быть лишь нуждающимся в дополнительном уходе, досмотре, если для этого показания медиков.

Аноним

дідо не рухомий нічого сам не може робити чи можу оформити опікунство

~= А Д В О К А Т =~

Можете не тільки у зв'язку з психічним захворюванням. Але над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. Це убезпечить вас від невірних дій та непоправних помилок.

При написании ответа используется разметка Markdown.