3614 дней назадАноним

Доброго дня. Батьки розійшлися 18 років тому. Батько жив з іншими жінками (проте неофіційно - цивільний шлюб). Зараз він захворів, потребує постійного догляду. Проте змоги сидіти з ним не маю (робота, діти). Чи можна його оформити у пансіонат для престарілих? І що для цього потрібно?

Оксана

доброго дня. Хотіла б до вас звернутися за порадою , чи можу я оформити свикруху в дім пристарілих. Жінка інвалад 1 групи по зору їй вже 70 нажаль повного догляду діти не можуть надати

Якщо діти не можуть доглядати, тоді можуть фінансувати. Таких дітей треба було в дитячий будинок здавати або в інтернат, щоб мали можливість відчути як воно там живеться, тоді може батьків навчились поважати та турбуватись про них. Ваші діти з Вами вчинять так само, як і Ви з свекрухою.

~= А Д В О К А Т =~

Таким чином ви можете лиш віддати не чужу людину під заклання. Ви це розумієте свідомо чи прикидуєтесь, що нібито бажаєте благісно вирішити дане питання? Ви напевно за кордонами України живете?

http://42yurista.com/qa/124735/

Аноним

Я теж незнаю що робити, батькові 75 в тяжкому стані, постійно потрібен догляд, він не бачить, не ходить, нема памяті, навіть мене не пам'ятає, потрібно помити, накормити, переодягнути, побрити. Прожити за його пенсію 2.000, просто не реально в наш час, а в мене є син, з чоловіком розведена вще давно, раніше жила тим що зроблю в Польщі. А зараз незнаю просто що робити. Порадьте прошу?

При написании ответа используется разметка Markdown.