3594 дня назадАноним

мне 14 лет нужно в нашей сельской школе отработать 12 дней по 4 часа сапая и убирая огромную тиреторию законно ли ето в летние каникулы

Ні, шкільна практика не повинна передбачати безоплатної праці школярів на території школи. Це неодноразово заявляв новий міністр освіти. Екскурсії, навчально-практичні заняття - ось чим повинна бути заповнена шкільна практика. Планується надати школам повноваження самостійно визначатись з доцільністю проведення практики, якщо для цього школа немає для цього відповідних можливостей. А сапати і прибирати повинен технічний персонал і батьки (останні по бажанню)!

Аноним (автор вопроса)

огромное спасибо!

Стаття 51. Права вихованців, учнів, студентів, курсантів, слухачів, стажистів, клінічних ординаторів, аспірантів, докторантів

 2.  Відволікання  учнів,  студентів,  курсантів,    слухачів,

стажистів, клінічних ординаторів, аспірантів, докторантів за рахунок навчального часу на роботу і здійснення заходів, не пов'язаних з процесом навчання, забороняється, крім випадків, передбачених рішенням Кабінету Міністрів України.

... і здійснення заходів, не пов'язаних з процесом навчання, забороняється, крім випадків, передбачених рішенням Кабінету Міністрів України...!!!!!

http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1060-12/print1390895541248692

При написании ответа используется разметка Markdown.