3586 дней назадНадія

Суд приняв рішення -визнав договір недійсним . Підприємство пропонує підписати мирову угоду на 6 місяців з графіком погашення боргу у противному випадку будуть подавати на апеляцію. Підкажіть, якщо я підпишу цю угоду чи не буде так що вони не погасять борг вчасно ,або взагалі і мені знову прийдеться звертатися до суду?

Александр

Дело в том что необходимо более подробно описать мировое соглашение, ну и саму ситуацию. Договора могут быть различные диапазон прав и обязательств тоже. Налепить договор можна поразному.

Сергій (098)150-41-47

Недійсний договір не створює юридичних наслідків, крім тих, що пов'язані з його недійсністю.

Про сплату яких боргів може бути мова в цій ситуації?

напевно мова йде про повернення коштів по договору (які були передані іншій стороні) при укладенні договору....

напевно мова йде про повернення коштів по договору (які були передані іншій стороні) при укладенні договору....

Надія (автор вопроса)

Так, мова йде про кошти, які були зарахованні в рахунок зобовязань по договору, який суд визнав недійсним,та прийняв рішення повернути кошти.Що може потягти за собою мирова угода.Чи може бути не виконання їми угоди.І взагалі наскільки я правильно розумію мирова угода -це договір про повернення коштів,і якщо він не виконається то наслідки вирішує суд?

можуть і не повернути або затягнути процес повернення коштів. До суду з аналогічних підстав і предмету Ви вже не зможете звернутися

взагалі то з мировими угодами на практиці виникає купа проблем бо вони рідко виконуються.....про мирову угоду подивіться ЦПК.....

Надія (автор вопроса)

Олександ, дякую за відповідь. Мабуть,кращий варіант -чекати, якщо подадуть на апеляцію і далі до Вищого спеціалізованого ,бо це вже не вперше з їхньої сторони,то по часу, який вони мені пропонують також займе пів року.

мирову угоду можете укласти на будь-якій стадії ( виконання рішення суду, апеляції.....)....

Надія (автор вопроса)

Як взагалі то мені вона не потрібна.А підприємство настільки потужне,що для них ця сума трихта,я не розумію для чого це робити, і так уже користуються коштами більше трьох років. Якщо можна підкажіть чи можу я стягти інфляційні з боржника.Причина визнання договору недійним- не посвідчений нотаріусом?Хто винний в цьму випадку?

При написании ответа используется разметка Markdown.