3558 дней назадгалина

Сын уже третий год под следствием, закрыт в сизо,банки и суд. исполнит.по телефону говорят что я ,его мать, должна выплачивать долг, Сын не прописан,квартира прив., я и отец его не выступали в качестве поручителя,меня пугают какими-то новыми законами и ещё в добавок говорят что пеня всё время росла ,хотя банк был уведомлён о аресте сына. Что мне делать?

Андрій Львів 0637830915

Якщо Ви не підписували жодних договорів поруки - стягнути із Вас заборгованість, яка виникла у іншої особи не можуть. Якщо майна у Вашого сина немає (рухомого/нерухомого) то і звернути стягнення у кредиторів/виконавців теж немає на що.

А звідки у них Ваш номер телефону? Якщо у мобільному є така функція поставте номери, з яких телефонують у "чорний список".

Кожен дзвінок фіксуйте - перепитуйте П.І.П. та посаду особи, яка до Вас телефонує і зверніться до правоохоронних органів зі скаргою про погрози від вищевказаних осіб (особливо - державних виконавців).

Аноним (автор вопроса)

телефон міський, а щодо процентів по кредиту.то чому його не заморозили і чи є таке як призупинка нарахування пені

Андрій Львів 0637830915

зазвичай у кредитних договорах не передбачено таке, як припинення нарахування відсотків за користування кредитом чи зупинення нарахування пені. Якщо ні Ви, ні будь-хто інший не підписували ніяких договорів поруки (застави), всі дзвінки з банку, від колекторів мають на меті одне - здійснити психологічний тиск і все-таки змусити Вас сплатити заборгованість перед банком чи колекторами.

При написании ответа используется разметка Markdown.