3541 день назадВіктор

Добрий день, мене звати Віктор, маю проблему із Терра Банком, він не виконує свої зобов'язання. В мене там вже давніше закінчився депозит, частину я його переоформив а частину намагаюсь зняти. В банку кажуть, що в них рахунки заблоковані і в касі не має грошей, але при тому вивішують обмін валют і ведеться робота в банку, не понятно для чого. Якщо банк не платоспроможний то для чого він взагалі існує і якщо його не можуть реанімувати тоді чого не передають у фонд гарантування вкладів ? І що мені робити в такій ситуації, може є якісь юридичні моменти і сфери впливу на цю ситуацію? Щоб вплинути на бездіяльність банку і НБУ.

Аноним

Звертайтесь із позовом до суду.

Віктор (автор вопроса)

Підкажіть весь процес звернення до суду. І що суд може допомогти в цій ситуації ?

Аноним

Звертаєтесь до юриста, він вам за гроші складає позов про стягнення коштів, подаєте згідно його рекомендацій цей позов до суду і чекаєте на рішення. Якщо рішення суду буде на вашу користь, ви зможете через виконавчу службу отримати гроші з банку на підставі судового рішення та виконавчого листа.

Віктор (автор вопроса)

За які гроші? Гроші банк тримає і не відає, а що ще рішення суду може бути не на мою користь? І взагалі як банк може відати гроші через виконавчу службу коли в нього рахунки заблоковані? А може він взагалі банкрут?

Андрій Львів 0637830915

Подивіться у договорі, чи є пункт щодо автоматичної пролонгації депозитного договору. В будь-якому разі, банк зобов'язаний видати Вам вклад на Вашу вимогу. Для початку зверніться із письмовою заяву про виплату всієї суми депозиту та нарахованих відсотків - на відділення, в якому Ви обслуговуєтесь із копією на центральний офіс.

отут можна глянути, у який банках зараз тимчасова адміністрація.

При написании ответа используется разметка Markdown.