3314 дней назадЛюбовь

Добрый день. Почта не доставила решение суда вовремя - прошло уже полтора месяца, а уведомления в почтовом ящике не было. Оказывается, письмо с решением суда до сих пор находится на почте. Какой датой для исправлений в исковом заявлении теперь следует считать - дату решения о необходимых правках или фактическое получение на руки ? С уважением, ЛК

для каких исправлений ? Вы хотите обжаловать ?

Любовь (автор вопроса)

Да, для внесения требуемых исправлений: "... Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 - про зменшення розміру аліментів - залишити без руху. Надати строк на усунення недоліків терміном два дні з дня отримання позивачем ухвали суду. Роз'яснити, що в разі невиконання вимог, зазначених в ухвалі, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачеві. Ухвала оскарженню не підлягає."

якщо позовну не повернули, а наразі Ви отримали ухвалу, усувайте недоліки в установлений з дати отримання строк. Хоча, це дивно, Ухвала вже мала бути відправлена назад у зв*язку з неотриманням адресатом. В крайньому разі, Вам повернеться Ваша позовна і подасте знову.

Любовь (автор вопроса)

Пока даже неизвестно, что находится на почте - Ухвала или возвращенная позовна Заява.

Любовь (автор вопроса)

Завтра утром узнаем.

Любовь (автор вопроса)

Добрый день, ниже частично приведен текст искового заявления об уменьшении алиментов в связи с утратой стабильного зароботка. Попрошу сообщить - в нем представлены исчерпывающие сведения, чтобы принять к рассмотрению в суде?

"За рішенням ... районного суду від «20» грудня 2010 р. з мене утримуються аліменти на користь відповідача ... (у другому шлюбі... ) на утримання дітей: сина ... та доньки ... в гривневому еквіваленті €250 по офіційному курсу НБУ щомісячно. Копії розписок відповідача за отримані кошти та чеки банківських переказів на картку відповідача за 2011-2014 р.р. додаються. В зв’язку з втратою у 2014 році стабільного заробітку як фізичної особи-підприємця (копія Податкової декларації ФОП за 2014 рік додається), мій матеріальний стан значно погіршився, в зв’язку з чим, відповідно до ст.182, ст.192 та ст.273 Сімейного кодексу України, ПРОШУ: зменшити розмір аліментів, утримуваних з мене на користь відповідача ...на утримання дітей: сина ... та доньки ... до суми відрахувань, виходячи з мінімальної заробітної плати, але не менше ніж 30% прожиткового мінімуму для дітей віком від 6 до 18 років на кожну дитину щомісячно. Додатки 1. Дві копії рішення... суду від «20» грудня 2010 р. 2. Дві копії свідоцтва про народження сина ... 3. Дві копії свідоцтва про народження доньки ... 4. Дві копії розписок та чеків банківських переказів по сплату аліментів за 2011-2014 р.р. 5. Дві копії Податкової декларації ФОП за 2014 рік по загальній системі оподаткування 6. Дві копії трудової книжки 7. Квитанція про сплату державного мита. 8. Копія про сплату державного мита.
9. Копія позовної заяви."

При написании ответа используется разметка Markdown.