3313 дней назадСергій

Добрий день. Я знайшов товар який мені був потрібен на сайті безоплатних оголошень. В телефонному режимі домовилися з продавцем про оплату половини вартості товару через банківську карту, за реквізитами вказаними продавцем, іншу половину я вишлю після отримання товару поштою. В той же день, через банкомат я вислав на вказані реквізити половину вартості товару 175 грн., через 2,5 години продавець повідомив мене про висилку товару поштою і про прибуття товару через декілька днів, але не вказав номер посилки. Через декілька днів я зателефонував продавцю з метою узнати номер посилки, на що продавець запевнив мене, що вишле мені код смскою через 5 хвилин. Прочекавши декілька годин, вирішив пере телефонувати продавцю, але його мобільний номер був вимкнутий. Лише через 3-4 дні номер продавця знову з’явився у мережі, але всі мої дзвінки абонент банально скидував, і знову зникав з мережі, і тільки після декількох днів моїх продзвонів «продавець» все ж таки вийшов на зв’язок але все, що я від нього почув це стіна матів і щоб я його більше не турбував. Підскажіть будь-ласка мої дії, щоб повернути гроші та покарати шахрая?

Можете подать заявление в милицию. Хотя я не вижу каких-либо перспектив в Вашем деле, деньги можно вернуть только в судебном порядке, при этом расходы на суд в несколько раз превысят сумму взыскания, по этому это не выгодно. Проще забыть, и в следующий раз приобретать товары при оплате наложенным платежом. А если Вы принципиальны и не ради денег, тогда можете и в суд обращаться.

Мирослава

Допоможіть мені, в мене є внук, і я хочу переоформити на нього хату, але в мене ще є діти, можна зробити так щоб дітям нічого не дістанеться?

Аноним

Мирославо, можна! Якщо онук не шахрай, бо Вам особисто усе одно, - що тема шахраїв, що тема спадку.

Подаруйте будинок у встановленому порядку (йдіть до нотаріуса)

~= А Д В О К А Т =~

Так, договір дарування допоможе... А краще "договір довічного утримання", щоб і внук не виставив вас "на вулицю" після дарування, чому ви йому більше довіряєте як його батькам? А якщо він зміниться в гіршу сторону?

При написании ответа используется разметка Markdown.