3268 дней назадgoncharenko-tanja@rambler.ru

Доброго дня! В лютому місяці через банк Київська Русь я проплатила платежі за світло і газ, а вже в березні мені прийшли квитанції із заборгованістю, начебто я не проплатила. Як вияснилося в банку тимчасова адміністрація і платежі не пройшли (гроші ніхто не повернув). Тепер вже 2 місяці я сплачую газ і світло за поточний місяць, а ту заборгованість не сплачую. Мені грозяться відключити газ і світло, що мені робити в даній ситуації? Квитанції про проплату у мене на руках.Дякую

можете спробувати звернутись в банк і взяти в них довідку чи інший документ , який підтверджує не перерахування коштів банком..... якщо у комунальщиків є до вас претензії щодо боргу то нехай подають позов до суду (де ви будете доводити що кошти проплатили і вашої вини не має) надавши копії квитанцій....і всі претензії мабть бути до банку.

Александр +38 (067) 292-19-74

Для начала обратитесь к поставщикам услуг с подробным описанием ситуации и приложите копию квитанций об оплате услуг. Также, по совету выше обратитесь в финансовое учреждение с целью поинтересоваться почему не были переведены денежные средства - введение временной администрации - это не основание. Если не захотят провести платёж, пускай вернут деньги. Не захотят только в суд и параллельно жалоба в нбу и прокуратуру.

При написании ответа используется разметка Markdown.