3230 дней назадАноним

хочу взять кредит у частного инвестора под наториальную расписку но ими нужен вытяг и бюро кредитных историй это нужно мне ехать в днепропетровск но есть от них предложение что они за 370гр. сами ее возьмут это что развод

не може бути ніякої оплати до отримання кредитних коштів, не зрозумілим є й засвідчення розписки нотаріально. Якщо йдете шляхом отримання коштів в борг від будь-якої особи, просіть договір, згідно з яким Вам будуть надаватись кошти, розписку про отримання коштів пишіть лише після дійсного отримання на руки (розписка не потрібна, якщо кошти отримуватимете банківським переводом тощо).

І перевірити свою кредитну історію можна навіть не виходячи с дому: на сайті ubki.ua через вхід для позичальника (розміщений праворуч на сайті); у прикладній програмі “Кредитна історія” для Android та iOS; в Інтернет-банку Приват24 в розділі «Мої рахунки» / «Кредитний рейтинг»; у терміналах самообслуговування ПриватБанку (Кнопка «Отримати кредитну історію» розташована в меню «Банківські послуги» на 2-й сторінці). ВАРТІСТЬ ПОСЛУГИ- 25 гривень- це вказано на офіційному сайті УБКІ

Ви маєте право один раз на рік отримати свою кредитну історію безкоштовно! П.3 ст.13 закону України "Про організацію формування та обігу кредитних історій"

Для цього Вам необхідно надіслати на поштову адресу - ТОВ "Українське бюро кредитних історій", 01001, м.Київ, вул.Грушевського, 1-д наступні документи:

-ксерокопії першої, другої сторінок паспорта, завірені Вашим особистим підписом і датою завірення; -ксерокопію сторінки паспорта з відміткою про реєстрацію адреси проживання, завірену Вашим особистим підписом і датою завірення; -ксерокопію ідентифікаційного коду (код ІПН), завірену Вашим особистим підписом і датою завірення; -заяву на отримання кредитної історії.

Аноним (автор вопроса)

да но мне сказали ехать в Днепропетровсв БКС и там брать справку

є велика ймовірність натрапити на шахраїв за таких умов, кредиту потім не отримаєте і своїх коштів вже не повернете

Зачем ехать? Вам не кажется что они вас водят вокруг пальца?! Судя уже по таким требованиям вы должны делать выводы, а стоит ли у них вообще брать! И как выше писалось просто вы можете в письменном виде обратиться УБКИ за бесплатной справкой и в течении 2-х дней они вам отошлют ее на ваш адрес. У них есть так же телефон для консультации, позвоните и уточните более подробно!

При написании ответа используется разметка Markdown.