3218 дней назадАноним

Доброго дня, підкажіть після відпрацьованої нічної зміни скільки вихідних по закону надається працівнику? як я розумію це або один лень відсипний і один вихідний або один відсипний день і два вихідних-як правильно по закону?

Відповідно до норм КЗпПУ Тривалість перерви в роботі між змінами має бути не меншою подвійної тривалості часу роботи в попередній зміні (включаючи і час перерви на обід).Призначення працівника на роботу протягом двох змін підряд забороняється.На підприємствах, в установах, організаціях, зупинення роботи яких неможливе з виробничо-технічних умов або через необхідність безперервного обслуговування населення, а також на вантажно-розвантажувальних роботах, пов'язаних з роботою транспорту, вихідні дні надаються в різні дні тижня почергово кожній групі працівників згідно з графіком змінності, що затверджується власником або уповноваженим ним органом за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) підприємства, установи, організації.Тривалість щотижневого безперервного відпочинку повинна бути не менш як сорок дві години.

Олег

вас запитали: ,, скільки працівник повинен відпочивати після нічної зміни,,.... ви ж як школяр- двієчник дали людині КЗпПУ ... це не відповідь фахівця юриста...

Аноним

Чи має право адміністрація вимагати залишитись після нічної зміни на суботнік?

~= А Д В О К А Т =~

При певних обставинах, які грамотно будуть відображені в наказі - МАЄ.

Аноним

Доброго дня. А чи мають право викликати підряд на дві нічні зміни?

Аноним

ви що дивні, суботник після ночі це законно? взагалі суботники це безоплатна праця, тому працівник має право відмовитися, і йти відпочивати.

Аноним

Доброго дня . А чи мають право мене викликати на роботу через 2 дні , якщо у мене по договору сутки через 3 . Я можу відмовитися ?

При написании ответа используется разметка Markdown.