3187 дней назадОльга

Я работаю у частника. Инженер по охране труда, которому я подчиняюсь непосредственно, отказывается предоставить мне данные медосмотров водителей, и я соответственно, не знаю, какого конкретного водителя с каким максимально допустимым давлением я могу допускать к работе. Как мне быть?

без даних про щорічний огляд Ви взагалі не маєте право проводити передрейсові огляди таких водіїв (напишіть доповідну керівнику). Щодо максимально допустимих меж показників, сміливо керуйтесь стандартними нормативами, пишіть доповідні по конкретних особах, тиск і тд. яких не відповідає цим показникам (доповідні в двох екземплярах, на Вашому отримуйте відмітку про прийняття)

Ольга (автор вопроса)

Шановна Юлія Вікторівна! Щиро Вам вдячна, за роз'яснення, але ж ПП э ПП, та й кумівства, на жаль, ніхто не відміняв, і це порушення не єдине, так, замість належного механічного тонометра мене змушують користуватися електронним, адже іншого просто немає і т.і. Отже керівник, найбільш вирогідно, стане на бік інженера з ОП. То, підкажіть все ж такі ще, будь ласка, яка відповідальність передбачена для медсестри у випадку потрапляння у ДТП водія, артеріальний тиск якого, згідно до запису в журналі перед рейсом, перевищував стандартні нормативні показники. Дякую.

Відповідальність залежить багато в чому від наслідків ДТП.. Тому пишіть доповідні щодо всіх водіїв, показники яких перевищили допустимі норми (стандартні межі), фіксуйте на своєму екземплярі вручення доповідної, а далі відповідальність вже несе адміністрація, якщо водій все ж поїде. В журналі Ви взагалі не маєте права написати показники понад допустимі межі та поставити "придатний"

Ольга (автор вопроса) (автор вопроса)

Величезна моя Вам подяка за роз'яснення!

При написании ответа используется разметка Markdown.