3159 дней назадАноним

у 1993 р сільська рада передала у постійне користування фізичній особі земельну ділянку, для ведення господарства, однак на цій ділянці розташований ставок, який викопало одне підприємство для власних виробничих потреб, проте дане підприємство банкрут і діє процедура ліквідації. даний ствок включений до ліквідаційної маси і для задоволення кредиторських вимог планується здавати його в оренду, про те користувач відмовляється укладати договір і продовжує безоплатно користуватись об"єктом.

Аноним

сільська рада надала у постійне користування земельну ділянку, яка належить підприємству-банкруту і включена до ліквід маси, і для задоволення кредиторських вимог її можна продати або здавати в оренду, яким чином діяти на користувача для укладення договору оренти чи позбавлення права користування ділянкою? (використовує за призначенням і все таке інше)

Згідно закону про відновлення платоспромосжності боржника або визнання його банкрутом, ліквідатор (арбітражний керуючий) має право звернутися до суду із позовом про звільнення земельної ділянки, т.як дог.оренди закінчився або не виконується орендарем.

Альберт Дубровський

Згідно ст. 23 ЗКУ Право постійного користування земельною ділянкою - це право володіння і користування земельною ділянкою, яка перебуває у державній або комунальній власності, без встановлення строку. Права розпорчдження у користувача нема, воно наьежить власнику! Тому, я не розумію, яким чином ви можете її продати

Альберт Дубровський

І наскільки я зрозумів земельна ділянка була передана в користування фізичній омобі для ведення особистого селянського господарства, то на яких підставах інше підприемство копало там водойму? Чи є належні длкументи на водойму, паспорт?

При написании ответа используется разметка Markdown.