3150 дней назадВладимир

Будь – ласка дайте відповідь на наступне питання. Ситуація наступна: Цивільна справа «Про захист прав споживачів та стягнення коштів» знаходится у суді . Розгляд по суті це не починався. Позовні вимоги , зазначеної справи слідуючи : стягнути з відповідача (банку) : 1) проценти за користування вкладом ( х грн.) 2) пеню за несвоєчасне виконання зобовязань по банківському договору (х грн.) 3) 3% річних за невиконання грошового зобовязання ( х грн ) 4) інфляційні втрати (х грн)

Питання: я хочу доповнити позовні вимоги ще одним пунктом (поновити срок для подачі заяви про включаення до реєстру кредиторів). Яким документом мені це оформити: клопотанням, заявою про збільшення позовних вимог чи заявою про зміну предмету позову? Дякую за відповідь.

вам нужно составить и подать в суд заявление о дополнении исковых требований, при этом нужно ссылаться на ст. 27 и 31 ГПК Украины Могу вам такое заявление подготовить, за символическую плату. Моя почта - law77@i.ua

Можете подати уточнену позовну заяву до розгляду судом справи по суті.

Аноним

ст.ст.27,31 ЦПК України не дают мне право, як позивачу подавать заявление о дополнениии исковых требований ,( подати уточнену позовну заяву) . Судья может отказать сославшись на эти же статти. Вопрос остается открытым. Что делать?

маєте право змінити предмет позову, уточнюйте позовні вимоги з оплатою суд. збору, якщо потрібно

Аноним

Юлия спасибо. Это уже что-то. Только прошу разьяснить Вашу фразу :"уточнюйте позовні вимоги з оплатою суд. збору"

При написании ответа используется разметка Markdown.