3123 дня назадАлександр

Меня избрали председателем правления "общественной организации садовое товарищество ....". Ищу юриста, который сможет разработать полный пакет документов необходимый для работы ООСТ.

можливо, питання в тому, з якого Ви міста, чи Вас цікавить лише розробка, чи отримання, реєстрація тощо документів, на підставі яких працює товариство

Александр (автор вопроса)

Я из Киева. ООСТ в Киевской области, Вышгородский район. Товарищество работает много лет. Но хотелось бы разработать новый устав, с учетом нюансов, которые встречаются при работе; договор о предоставлении услуг (если такое разрешено) члена товарищества; договор на поставку и оплату электроэнергии (ООСТ платит облэнерго, а члены товариства ООСТ); документы на паевой взнос и вообще что необходимо для вступление в ООСТ. Хотелось бы, что бы эти документы разработал специалист, который сталкивался с типичными проблемами ООСТ и их решением.

Потрібно уточнювати ще багато моментів, громадська організація може діяти як з утворенням юр. особи, так і без, що принципово впливає на процедуру внесення змін. Щоб розглядати питання, було б добре, якби Ви надіслали редакцію чинного наразі Статуту, хоча б перелік наявних інших документів товариства на пошту та більш конкретно обговорити обсяг роботи (Ваше бачення, після чого можливо доповнювати, уточнювати). Щодо договору по електроенергії більш-менш ясно, це договір про надання послуг (підключення абонента до мереж Товариства, здійснення закупівлі електроенергії для потреб абонента, облік тощо); по договору надання послуг, як Ви його називаєте, не зрозуміло, можливо Ви маєте на увазі підтримання у належному стані доріг товариством на його території... Отже, потрібно обговорювати.

При написании ответа используется разметка Markdown.