3104 дня назадАноним

у нас 2 дітей 1 i 3 рокiв...хочу розвестись з чоловіком..він працює,але погано ставиться до дітей і мене...Він угрожає тим що діти залишуться з ним... і чи є якісь обставини щоб розлучили швидше.i що дiти залишились з мамой

По-перше звертайтесь до суду з позовом про розірвання шлюбу та про визначення місця проживання дітей. В будь-якому випадку при визначенні місця проживання дитини третьою стороною буде залучатися орган опіки та піклування, необхідно буде доводити в судовому порядку, що дітям з Вами буде краще і що Ви зможете дати їм кращі умови для виховання та розвитку ніж батько. Якщо Вам необхідна буде допомога у написанні позовів та підготовці документів і в підготовці до суду - звертаєтес по телефону або пишіть на пошту.

Процес розлучення в ідеалі може тривати мінімум 1 міс.

Неизвестный

Я бы посоветовала бы Вам взять всевозможные справки (со школы, детского садика, от участкового (семейного) врача в детской поликлинике и прочее), что детьми занимаетесь Вы, а не муж, - все для того, чтобы сэкономить время органам опеки и суду по выяснению кто на самом деле занимается детьми.

При написании ответа используется разметка Markdown.