3099 дней назадВиталик Павленка

какие нужно документы для подачи в суд что бы получить разрешение на роспись, подскажите пожалуйство

если девушка в положении вам нужна справка от врача и можете в заксе расписаться. но я на вашем мести бы не торопился с личного опыта)

Виталик Павленка (автор вопроса)

в загсе просыт разрешение с суда так как мне 17 мы с девушкой очень долго

Виталик Павленка (автор вопроса)

мне 17 ей 18 и вот хочу узнать какие документы нужны для суда что нужно собрать туда. подскажите пожалуйсто

ну если в заксе бюрократия. тогда вам нужно копии паспортов, справку о беременности и все подготовить исковое заявление. если нужна помощь в подготовке заявления звоните 093-360-09-42

Неизвестный

Уважаемый Сергей Валериевич (если Вы это прочтете), в "заксе" (запись актов Кражданского состояния) не бюрократия, а соблюдение статьи 22 СКУ. И если на момент регистрации брака исполняется 18-ть лет, то решения суда о предоставлении права на брак несовершеннолетнему лицу не надо, в другом случае - обязательно.

Стаття 35. Надання повної цивільної дієздатності

  1. Повна цивільна дієздатність може бути надана фізичній особі, яка досягла шістнадцяти років і працює за трудовим договором, а також неповнолітній особі, яка записана матір'ю або батьком дитини.

  2. Надання повної цивільної дієздатності провадиться за рішенням органу опіки та піклування за заявою заінтересованої особи за письмовою згодою батьків (усиновлювачів) або піклувальника, а у разі відсутності такої згоди повна цивільна дієздатність може бути надана за рішенням суду.

  3. Повна цивільна дієздатність може бути надана фізичній особі, яка досягла шістнадцяти років і яка бажає займатися підприємницькою діяльністю.

За наявності письмової згоди на це батьків (усиновлювачів), піклувальника або органу опіки та піклування така особа може бути зареєстрована як підприємець. У цьому разі фізична особа набуває повної цивільної дієздатності з моменту державної реєстрації її як підприємця.

  1. Повна цивільна дієздатність, надана фізичній особі, поширюється на усі цивільні права та обов'язки.

  2. У разі припинення трудового договору, припинення фізичною особою підприємницької діяльності надана їй повна цивільна дієздатність зберігається.

таким образом возможно и без решения суда зарегистрировать брак в виду обстоятельств. 1 курс.

С уважением, С.В. Лужанов

При написании ответа используется разметка Markdown.