3079 дней назадМарта

Доброго дня, моя мама проживає довготривалий період за кордоном, хоче подарувати мені автомобіль, як зареєструвати його на території України, яка приблизна сума такого оформоення?Дякую

http://vk.com/law.assistence

Доброго дня

Все буде відбуватись за стандартною процедурою розмитнення автомобіля не зважаючи на те чи він куплений, чи подарований. Сума розмитнення залежить від року і об'єму двигуна авто. скористайтесь спеціальними калькуляторами. Поставити на облік авто буде відбуватись за аналогічною процедурою як і для звичайних.

Наталія

А яка вартість автомобіля буде братись за основу в такому випадку (коли дарують автомобіль). Адже ж по калькулятору вказується вартість автомобіля, відповідно до якої нараховується ПДВ, пенсійний, акциз і мито.

Герцог Померанський Віктож

Тут питання в тому, які потрібні документи від тоі даруючоі сторони, а нарахування- це зрозуміло і так. Важливий сам процес. Бо тут не має купчих.

Аноним

Я так и не понял.Какие нужны документы

Леся

Подскажите, если авто подарили, какие нужны документы для таможни? И можно ли через границу ехать на родных номерах машины, или нужны транзитные? Спасибо

При написании ответа используется разметка Markdown.