3079 дней назадАноним

Мее звинувачують у шахрайстві ч. 2.ст. 190 ККУ. Однак я просто позичив кошти і вчасно не віддав. Що мені робити? Як довести свою невинність? Скоро попереднє судове засідання.

Аноним

вы занимали деньги под росписку нотариально заверенную :?

Аноним (автор вопроса)

ні, сам писав від руки

http://vk.com/law.assistence

Рекомендую заключить мировую что бы до суда не доводить.

Аноним (автор вопроса)

мирова не вийде, і я на випробувальному терміні за крадіжку

http://vk.com/law.assistence

а взагалі ви спроможні заплатити борг? і який термін повернення вказували в розписці? І останнє чи брав від вас позикодавець розписку що ви отримали кошти?

Аноним (автор вопроса)

ні, на даний момент я не можу сплатити повністю борги, термін повернення коштів уже минув, я давав розписку що позичив гроші

Аноним (автор вопроса)

я брав гроші у валюті, на даний момент курс долара змінився і не легко виплатити борги

http://vk.com/law.assistence

зважаючи на те що від вас не взяли розписку про те що ви отримали кошти можна спробувати заявити про безготівковість позики ( про те що ви не отримували цих коштів ).

Аноним (автор вопроса)

я на досудовому слідсві давав покази, що я взяв гроші

якщо Ви не віддали кошти, бо просто не змогли, дуже рідко в цьому можна знайти склад злочину, зазвичай все закінчується визначенням цивільно-правових відносин, найміть адвоката .. До речі, далі очікуйте цивільний позов про стягнення з Вас коштів, для цього й було звернення позикодавця в правоохоронні органи, тобто, щоб без розписки довести факт позики і стягувати кошти з боржника..

Аноним (автор вопроса)

мені посилатися на те що складу злочину немає? а як той факт що я на випробувальному терміні, це вплине на рішення суду?

Вам звернутись за професійною допомогою до юриста/адвоката очно !

При написании ответа используется разметка Markdown.