2998 дней назадсергей

10 лет назад взял кредит по поддельному паспорту теперь меня нашли могут ли привлечь к уголовной ответствености

Олег

Не парься, 5 лет срок давности по этой статье. Говори пошли на***й я ничего не знаю и ничего не делал. На нет и суда нет. Признаешься - сам себя сповинной считай сдал. А не будешь молчать, притянуть не смогут, срок давности давно вышел.

На нашем сайте уже отвечали по срокам давности: АДВОКАТ Дубовик Валерий Евгеньевич (г. Севастополь) Особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до дня набрання вироком законної сили минули такі строки: 1) два роки — у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який пе­редбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі; 2) три роки — у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який пе­редбачене покарання у виді обмеження або позбавлення волі; 3) п'ять років — у разі вчинення злочину середньої тяжкості; 4) десять років — у разі вчинення тяжкого злочину; 5) п'ятнадцять років — у разі вчинення особливо тяжкого злочину. Стаття 49 КК України. Звільнення від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням строків давності

Стаття 12. Класифікація злочинів

Залежно від ступеня тяжкості злочини поділяються на злочини невеликої тяжкості, середньої тяжкості, тяжкі та особливо тяжкі.

Злочином невеликої тяжкості е злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років або інше, більш м'яке покарання.

Злочином середньої тяжкості е злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк не більше п'яти років.

Тяжким злочином є злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк не більше десяти років.

Особливо тяжким злочином е злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк понад десять років або довічного позбавлення волі. средняя тяжесть.. это именно подделка.. ст.358.

При написании ответа используется разметка Markdown.