2800 дней назадАноним

Здравствуйте! Подскажите пожалуйс!Я студент 4курса(уже последний курс)и получу диплом специалиста!Учусь на Практического психолога!Вопрос/могу ли я уже сейчас находясь на 4курсе университе заниматься частной практикой !?предосавлять психологические услуги!?

На 4 курсі ви вже є повнолітньою особою, тому можете займатися підприємницькою діяльністю, в тому числі надавати послуги психолога згідно КВЕДу 86.90 під назвою "Інша діяльність у сфері охорони здоров'я":

Цей клас включає: діяльність з охорони здоров'я людини, яка здійснюється не в лікарнях і не лікарями або стоматологами: діяльність медсестер, акушерів, фізіотерапевтів або іншого парамедичного персоналу у сфері оптометрії, гідротерапії, лікувального масажу, трудотерапії, логопедії, хіроподії, гомеопатії, мануальної терапії, голковколювання тощо Ці види діяльності можуть здійснюватися в клініках, які діють при фірмах, школах, будинках для осіб похилого віку та інших організаціях, що не є лікарнями, але мають власні консультаційні центри з місцями прийому пацієнтів.

Цей клас також включає: діяльність психоаналітиків, психологів і психотерапевтів діяльність допоміжного стоматологічного персоналу, такого як терапевти, сестри зі стоматологічної практики та стоматологи-гігієністи, що можуть працювати самостійно, але під регулярним наглядом стоматолога діяльність медичних лабораторій, таких як: рентгенівські лабораторії та інші діагностичні центри, які використовують подібну апаратуру лабораторії аналізу крові діяльність банків крові, сперми, органів для трансплантації тощо послуги транспорту швидкої медичної допомоги, у т.ч. літаків, що їх надають під час критичних ситуацій діяльність у сфері охорони здоров'я населення, яка здійснюється санітарно-профілактичними закладами (санітарно-епідеміологічними станціями, дезінфекційними станціями, підприємствами профілактичної дезінфекції тощо) Цей клас не включає: виготовлення штучних зубів і зубних протезів зуболікарськими лабораторіями без їх установлення, див. 32.50 перевезення хворих без устатковання для підтримки життя та медичного персоналу, див. розділи 49, 50, 51 немедичні лабораторні аналізи, див. 71.20 діяльність із проведення перевірок гігієни харчування, див. 71.20 діяльність лікарень, див. 86.10 медична та стоматологічна практика, див. 86.2 діяльність медсестер із догляду за хворими із забезпеченням проживання, див. 87.10

При написании ответа используется разметка Markdown.