2800 дней назадМарія

Знайшла у КАСУ, що публічно-правові справи про накладення адмін. стягнень не відносяться до юрисдикції адмін. судів... як це зрозуміти?

Марія (автор вопроса)

п.3. ч.3 ст.17 КАСУ

Яких прав вас позбавили?

Марія (автор вопроса)

адмін. стягнення у вигляді позбавлення водійських прав, питання: як розуміти п.3 ч.3 ст.17 касу?

Так справу щодо позбавлення вас прав керування транспортними засобами вирішували не в порядку адміністративного судочинства, тобто не згідно КАС України, а згідно КУпАП (кодексу України про адміністративні правопорушення).

так і оскаржується в апеляції рішення суду в строк вказаний в КУпАП

~= А Д В О К А Т =~

Ви вже напевно пропустили строки оскарження - в КУпАП вони короткі і апеляційно оскаржується складно. Треба було зразу адвоката брати. А Ви і зараз не змогли пояснити суть справи до кінця - значить ця тема далека від Вас, адже треба читати рішення (постанову) суду і там все написано і строки оскарження, і який кодекс використовується, і суд куди необхідно апеляційно оскаржувати (почитайте вже уважно хоч зараз!), а Ви злегковажили та не вказуєте навіть на який термін Вас позбавили прав та за якою статтею, за яке саме порушення ПДД. А ще, права відновлювати буде теж важко - практично як по-новому здавати.

Марія (автор вопроса)

До якого суду йти, до апеляційного адміністративного чи як?

В обычную апелляцию но по нормам КУпАП

Марія (автор вопроса)

В "звичайну апеляцію" це адмін., чи цивільну? по нормам КУпАП. треба оскаржувати в адмін. суд? Наприклад: поліція дала штраф за неправильне паркування. Це по нормам КУпАП?? і куди оскаржувати?

Местный апелляционный суд, обжалование происходит по нормам КУпАП, так как касается штрафа за административное правонарушение... если хотите, могу подготовить жалобу недорого и быстро

Субарік (автор вопроса)

Так, Штагней ВИ маєте можливисть визначитись у місцевий суд або апеляційний! Кину вам посилання на судову владу, шоб ВИ розібралися в Судовій системі Україні ) http://court.gov.ua/sudy/

Если вы читать не умеете, то мой диалог закончен... удачи вам...

При написании ответа используется разметка Markdown.