2781 день назадЮрій

Протягом якого терміну з дня вироку суду по цивільній справі (стосовно спадщини) необхідно подати апеляційну скаргу до апеляційного суду? Читаючи в інтернеті на юридичних сайтах, не можу зрозуміти чи то 10 днів чи то 5 днів. І це рахувати від дня вироку суду чи від дня отримання постанови? І якщо суд, який виніс рішення районний, то апеляцію подавати до апеляційного суду чи сюди ж тобто в наш місцевий районний суд?

10 днів з дня винесення рішення, якщо ви не були присутні при оголошенні рішення, то 10 днів починаються з моменту отримання вами рішення, Подавати скаргу слід через місцевий суд.

Так, апеляційна скарга подається на протязі 10 днів з часу проголошення рішення, а не вироку, якщо ви не були присутні в суд. засіданні - то на протязі 10 днів з дня отримання цього рішення. І апеляційну скаргу необхідно подавати в канцелярію того ж суду, що ухвалив рішення.

10 дней с момента оглашения, подавать жалобу через суд, что принимал решение, они уже пересылают по назначению, с материалами дела

При написании ответа используется разметка Markdown.