2768 дней назадАноним

Добрий день! В мене померла бабуся, в неї був будинок. Мама писала заяву державному нотаріусу на прийняття спадщини. Зараз хочемо оформити на маму документи, але виникла проблема, немає документів від бабусі ні на будинок, ні на землю. Хочемо їх відновити. Як це зробити та до кого звертатися? Ходили до юриста, він сказав що зараз потрібно через суд визнавати що моя мама є єдина спадкоємиця і лише після цього відновлюватати документи. Підкажіть будь-ласка

~= А Д В О К А Т =~

Напевно юрист вказав правильно, адже він бачив всі ваші документи. У будь-якому випадку всі втрачені документи необхідно буде відновлювати (встановлювати юридично важливі факти) через суд.

тільки в судовому порядку визнавати право власності якщо документи (і право власності) насправді були

Аноним (автор вопроса)

Тільки що були знову у юриста, він пояснив так: що самі документи відновити ми не зможемо, оскільки бабуся померла, а в разі втрати документів тільки вона може отримати дублікати, а спадкоємці ні. Вихід в нас тільки один визнавати право власності через суд.

Аноним (автор вопроса)

Скільки буде коштувати написати позов до суду у вас? Та що для цього потрібно?

~= А Д В О К А Т =~

Зверніться безпосередньо на ел.пошту: advocate-s@i.ua для продуктивного діалогу, адже необхідно отримати від Вас сканокопії наявних документів щоб вірно оцінити ситуацію, а не лише зі слів. Чекаю.

звертайтесь, допоможу за прийнятну ціну, контакти в профілі

При написании ответа используется разметка Markdown.