2766 дней назадхристина

добрий день....тато пє горілку від цього скаженіє.завжди він кричить..піднімає руки сьогодні вдарив мою молодшу сестру в шию в неї синяк ......я незнаю що мені робити? мені 15 років а я від тепер думаю що життя це ад..і мені жити не хочеться

Аноним

По-перше, ти вже дорослий для того, щоб викликати поліцію. І не переймайся через те, що це не повинно так бути. Дуже багато сімей страждають через пиятику одного, або обох батьків. У тебе є мама, є сестра. Зараз заспокойся, і здійсни по-дорослому: попередь батька, коли він протверезіє, що наступного разу, якщо він прийде додому напідпитку - викличеш поліцію. По-друге. Тобі необхідно з*явитися до дитячого психолога у школі. Ні про що не хвилюйся.

Потім тобі можна звернутися у комісію при райвиконкомі у справах сім*ї з цією проблемою.

І пам*ятай, - ви не винні у тому, що світ не завжди такий рожевий та приємний. Інколи він буває і не такий. Лише інколи.

Життя довге і щасливе лише в тих, хто своє щастя дбає. Це вже щастя, що в тебе поряд є близькі люди.

~= А Д В О К А Т =~

Так це ж дівчина пише - Христина, а не "він". Тому захиститись їй складно в 15 років.

Христина, якщо бажаєш потрапити в інтернат, то можна звернутись в прокуратуру (там є ювенальний відділ), тоді батьків через суд за позовом прокуратури можуть позбавити батьківських прав, а вас з сестрою направити до дитячого будинку. Але це хіба буде краще? Сумнівно. Чи не краще набратись терпіння на 3 роки (до повноліття), потім знайти нареченого, вийти заміж, стати жити окремо та й сестру забрати до себе.

А зараз, так, викликати поліцію (писати письмові заяви про злочин - побої), фіксувати ці факти юридично, звертатись у всі інстанції. Стати більш самостійною та відповідальною.

Аноним

Я не увидела о пьянстве матери девочек. Отца могут лишить родительских прав, - но алименты он платить будет до вашего совершеннолетия. И ни в какой интернат они не поедут, если у них будет опекун. Сейчас могут назначить попечителя, который будет контролировать приходы нетрезвого отца, содержание девочек и т.д.

~= А Д В О К А Т =~

Аноним, будте внимательнее!! У девочки есть иия - Кристина. Почитайте не только текст вопроса, а и оглавление вопроса (см.выше!!)

Какой попечитель при живой матери?? И что попечитель (даже если допустить его наличие) будет защищать своим телом от пяного отца?? И как он будет узнавать об этом? Будет прожиаать совместно?? Видите же что это несерьезно.

При написании ответа используется разметка Markdown.