2738 дней назадармія штраф

мені 29 років, в армії не служив.. Причина, жінка була вагітна, я підготував всі бумаги на відстрочку, передав їх прапорщику, по дорозі він десь помер від раку(так мені недавно сказали)... і так після того мене ніхто нікуди не кликав... ні повісток, ні чого... пішов я на роботу на завод, там ведуть військовий облік, вот і передали мої дані в воїнкомат... вийвилось що я них на обліку не стою, нічого на мене в них нема, ні справи ні чого... викликали мене по телефону, я прийшов, годину промивали мені мозок щоб ішов за контрактом... і тут сказали що мене оштрафують за то шо не стояв на обліку.. як?? в чому моя вина??? сказали, не знання законів не звільняє від відповідальності... тобто я винен що вони десь профукали мою особову справу???? і чи можуть мене зараз призвати??? мені 29. і о робити коли випишуть штраф?

~= А Д В О К А Т =~

Можуть призвати лише за мобілізацією (на строкову службу вже ні), але такої чергової "хвилі" ще не об'являли наразі. Якщо буде, то лише тоді. Штрафи (якщо вони будуть) можна (і треба) оскаржити в суді, бо ви реально не винуватий у втраті справи. Якщо цікавить супровід - зверніться не ел.пошту з профілю для продуктивного діалогу.

Аноним

''Якщо цікавить супровід - зверніться не ел.пошту з профілю для продуктивного діалогу.'' - і віддайте за цей "продуктивний діалог" ще більше

~= А Д В О К А Т =~

Хозяїн - барин. Хоча про гроші все ж не йдеться в даному тексті - все повинно вирішуватись індивідуально, з забезпеченням порою конфіденційності (чого на форумі не забезпечиш, так як читають всі бажаючі) та в залежності від затрачених трудогодин. Якщо справа проста, то і трудогодин небагато. Якось так.

Аноним

так, але за ваші трудогодини ви все одно отримаєте винагороду, будь то 1год чи 20. Краще не навязували б так наполегливо свої послуги простим людям.

При написании ответа используется разметка Markdown.