2687 дней назадАноним96

Доброго вечора. Стався зі мною прикрий інцидент, замовила на olx.ua планшет , продавець здався порядним, запитала чи усе справне, чи немає ніяких неполадок, відповів що все чудово. Збрала на пошті, оплатила, на місці перевірила роботу чи не глючить, все виявилось ок, збоку біля екрану на корпусі помітила тріщину про яку не зазначалось, на роботу не повпливала то вирішила з ним відправитись додому, пропрацював кілька годин, розрядився, ставлю на зарядку, дуже довго заряджається, годин 7-8 лише 50% батареї, + не офіційна прошивка як виявилось. Є данні контактні продавця, він каже що подібного не було. Я не цілковита дура і запитала що можна було б попередити про певні недоліки... Що надалі робити??

Мимо проходящий

(Пст, навіть сайт підказував. olx.ua... lox.ua).

~= А Д В О К А Т =~

Можна все ж подати в поліцію. Можливо толку буде не 100%, але хоч на майбутнє йому наука буде точно, бо "крові поп'ють" однозначно (та можливі "матеріальні затрати" з його боку). А навіть і повернути не виключається чи компенсацію отримати.

Якщо цікавить значно збільшити ймовірність позитивного результату, зверніться для грамотного складання тексту на ел.пошту: advocate-s@i.ua

Доброго дня. Напишіть заяву у поліцію зазначивши всі дані особи від якої покупали планшет, а також зробіть скрін переписки ( діалогу ) та прикріпіть до заяви, як додаток, щоб в ході вияснення Вашої проблеми було на, що базуватися а також щоб Вам повернули кошти . Збережіть квитанцію оплати планшета з пошти .

до суду звернутися з позовом, якщо вартість товарузначна і зможе і виправдає процес та витрати

При написании ответа используется разметка Markdown.