2660 дней назадАнна

Добрий день! Підкажіть будь-ласка як правильно зробити. ТОВ має 4 засновника фіз осіб. Стало питання в тому, що директор просить перевести його на посаду менеджера. Питання: 1. Чи потрібно від директора отримувати заяву на таке переведення? 2. Як що потрібно то на кого директор повинен писати заяву?

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібний нормальний юридичний супровід вашого бізнесу, судячи по запитаннях. Можна навіть дистанційно, але краще на постійній основі - оптимальніше буде. Перехід з посади директора це достатньо відповідальний крок. Крім заяви, потрібно особі, яка стане новим директором, бажано провести інвентаризацію та інші необхідні дії варто провести, а то потім не знайдеться "кінців" хто "обікрав" фірму та й новому директору для чого така "сліпа" ймовірна відповідальність за чужі "гріхи"? А "під шумок" і бухгалтер може "викинути кренделі", такі що мало не покажеться. Можна так весь бізнес загубити без нормального юридичного супроводу після подібного "звільнення" старого директора. Також невідомо хто власники даного бізнесу - адже може "вдарити" ситуація більше по них, по розміру їх майна. Так міліардери стають міліонерами. Тому все це не прості формальності - а дуже серйозні ризики, які можуть зле закінчитись.

Якщо цікавить конкретика звертайтесь на ел.пошту: advocate-s@i.ua

заяву хай напише+заява від нового директора. заяви пишуться на загальні збори засновників (учасників), які і вирішують це питання (оформляють протоколом)

~= А Д В О К А Т =~

В тому числі прийняти рішення учасниками - це теж відповідальний момент, який необхідно грамотно оформити, оскільки не рідко саме цей документ оскаржується в суді та може бути визнаний недійсним.

При написании ответа используется разметка Markdown.