2655 дней назадАноним

Доброго дня! мене побили в громадському місці вечором декілька осіб. Я пролежав 24 дні з субхноїдальним крововиливом і забій головного мозгу та інше. Лікуючий лікар написав середнього ступеня побої..а судмедексперт написав що це стаття 125 легкі побої... Як мені досягнути повторної судмедекспертизи? Чи може адвокат грати за дві сторони і затягувати все? Що роблять в таких випадках?

  1. Маєте надати слідчому клопотання про проведення повторної СМЕ 2. Все залежить від адвоката 3. КОнсультуються, ніж щось робити. Я не знаю чому Ви підозрюєте свого адвоката, але мушу зазначити, що субарахноїдальний крововилив, який був підтверджений люмбальною пункцією, без відповідної клінічної симптоматики не може бути віднесений до ушкоджень, що небезпечні для життя.
Аноним (автор вопроса)

Крововилив був підтверджений компютерною томографією, від пункції я відказався..Які документи я мав ще надати експерту щоб довести симптоми крововиливу? я надав виписку і там все пише..

Аноним (автор вопроса)

Як обгрунтувати клопотання про повторну експертизу? на основі чого її можуть назначити?

~= А Д В О К А Т =~

Теж сумніваюсь, щоб експерт невірно кваліфікував тілесні ушкодження, але справа ваша. Мотивація повторної може бути довільна (наприклад, що ви вважаєте про небезпечність для вашого життя таких тілесних ушкоджень тощо).

Видається, що вас спрямовують не по тому шляху. Наполягайте (раз це було в громадському місці), що вас били не з якихось особистих неприязних відносин між вами, які мали місце раніше, а били несподівано, немотивовано, без будь-яких причин і саме в громадському місці - тому був цинічно, зухвало порушений громадський порядок (бажано щоб і інші люди-свідки таке підтвердили!). Тоді кваліфікуватись буде за іншою більш тяжкою статтею - хуліганство (а не просто тілесні ушкодження!), а для хуліганства не так важлива тяжкість отриманих тілесних ушкоджень.

І ще. Чому ви підозрюєте адвоката, якщо "косяк" вимальовується з боку експерта? Не зовсім логічно. Звичайно, якщо ви належно не ціните роботу адвоката, то можна підозрювати всіх підряд. Поміняйте адвоката, хоча можна сумніватись, що причина в адвокаті.

Аноним (автор вопроса)

дякую за консультацію. ше покищо шукаю адвоката, просто хотів знати чи можна довіряти адвокатам.і тепер все зрозуміло.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо дійсно маєте серйозні наміри, то можете для дистанційного якісного юридичного супроводу звернутись на ел.пошту: advocate-s@i.ua

Аноним (автор вопроса)

я подав клопотання про комісійну експертизу а мені назначили додаткову на місці. Як досягти повторної комісійної експертизи?

Аноним (автор вопроса)

Я хочу в Обласну повторну експертизу.

Аноним (автор вопроса)

а тепер дають направлення на місці на експертизу. може я можу з цим направленням поїхати на обласну експертизу. Або чи можу я самостійно без направлення прийти на обласну експертизу? що робити в такому випадку?

При написании ответа используется разметка Markdown.