2647 дней назадІгор

Доброго дня. 1. Чи можна працювати по цивільно правововому договорі перебуваючи на лікарняному за основним місцем роботи (дана особа працює на цьому підприємстві за основним місцем роботи та ця сама особа уклала із цим підприємством цивільно-правовий договір)? 2. Бухгалтерія підприємства категорично відмовляється платити по цивільно правововому договору мотивуючи тим, що дана особа перебуває на лікарняному за основним місцем роботи! Чи це правомірно? 3. Якщо, особа невиконала обсяг роботи за цивільно-правовим договором то в акті про виконання робіт потрібно зазначити фактичний обсяг виконаних робіт та фактичну суму до оплати за виконані роботи? 4. Чи потрібно підприємству складати акти, що дана особа невиконала обсяг робіт?

~= А Д В О К А Т =~

Ваша бухгалтерія якась "нерадива". Адже це особиста справа людини як хворіти, порушувати чи ні режим і таке ін. Ви могли "обійти" цей "маразм" оформивши наприклад ЦПД на когось іншого (довірену особу - рідню), а реально виконати роботу самому. Акти по ЦПД складаються і підписуються не однією стороною, а обома сторонами. А якщо немає згоди, то просто відсутність акта, підписаного двома сторонами, і є підтвердженням, що робота по договору не виконана.

роботи виконані в повному обсязі??

Дональд

ТУПА БУХГАЛТЕРІЯ

ПО цивільно-правовому договору оплачується результат, якщо він є, то бухгалтерію не має турбувати коли саме ця робота виконувалась. Підставою для оплати виконаних робіт є наявність акту виконаних робіт з підписами сторін, ну плюс які строки оплати в договорі. Якщо договору немає, виконавцю необхідно писати вимогу про оплату до замовника і відправляти цінним листом.

Ігор (автор вопроса)

Вибачте, я себе дещо поправлю не роботи а ПОСЛУГІ. Послугі, повинні надаватися два рази на тиждень. Послуги були виконані не в повному обсязі.

надайте на підписання завмовнику акт по фактично виконаних обсягах і потім вимагайте оплати цих обсягів

При написании ответа используется разметка Markdown.