2622 дня назадВолодимир

Доброго дня! Допоможіть мені, будь-ласка,з питанням оформлення заповіту.Мама померла 11 березня 2013 року.Нас є пятеро дітей. на яких мама написала заповіт.Хочемо цього року (2017) переоформити заповіт можливо на сестру або на сестру і брата.З чого все почати потрібно? і як це зробити...? Будемо дуже вдячні. т.-0984517623

Починати потрібно із подання в нотаріальну контору заяви про прийняття спадщини, а дальше нотаріус більш детально все пояснить.

Ну для начала вы пропустили сроки принятия наследства, посему на 90% вам надо будет решать все в судебном порядке... для детальной консультации обращайтесь на mrphua81@gmail.com, могу пояснить ВСЕ шаги для оформления наследства в вашем случае, недорого

Ви протягом 6 місяців з дня відкриття спадщини зверталися з заявами про її прийняття? Якщо так, то вам просто потрібно піти до нотаріуса і оформити документи на право власності.

якщо ви (спадкоємці) постійно проживали зі спадкодавцем до моменту смерті, то вам не було необхідності звертатися з заявами про прийняття в 6-ти місячний строк. просто ідіть до нотаріуса і оформляйте документи.

якщо не проживали і не зверталися, тоді справді потрібно поновлювати строк в судовому порядку

почніть з нотаріуса, він усе пояснить - знатимете, що робити

Аноним (автор вопроса)
       ""Доброго дня! Допоможіть мені, будь-ласка,з питанням оформлення заповіту.Мама померла 11 березня 2013 року.Нас є пятеро дітей. на яких мама написала              заповіт.Хочемо цього року (2017) переоформити заповіт можливо на сестру або на сестру і брата.З чого все почати потрібно? і як це зробити...? Будемо дуже вдячні.    т.-0984517623""

Якщо все це питання потрібно вирішити у сільській місцевості,-то чи можна ці питання нотаріальні порішати у сільській раді? Чи можливо онлайн подивитись зразки заяв на відмову від спадщини і про вступ в спадщину? Дуже вам вдячні за відповіді.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить надання проектів документів, юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.